7 thoughts on “Jensen – De PCR-Neptest
 1. Ja Robert, weten we ook al twee jaar hee vriend? We weten alles al twee jaar, maar we laten wereldwijd de GENOCIDE doorgaan door de verraders van de gewone mensen! Waarom ben je tegen gewapend verzet? Omdat je zogezegd christen bent & die vinden dat je de supereuriteiten moet gehoorzamen? Dat staat in hun Paulistische brieven. Maar daarin staat ook dat de slaaf niet moest proberen vrij te komen! Dat het tegennatuurlijk is dat mannen met mannen & vrouwen met vrouwen het doen. De natuur leert dat niet. moslim wethouder liet in Afrika mannetjes leeuwen in dierenparken uit elkaar halen omdat ze het deden, want het mag niet van Allah? Die stomme monotheïsten weer.

  Massa dieren zijn veel vrijer dan mensen, mensen zitten elkaar zinloze wetjes op te leggen! Dat is nu ook al twee jaar over dat zogenaamde killer virus, & men houdt wereldwijd maar niet op om daar elke dag elkaar over te lopen angst aanjagen, ”pas op, doe een mondvod aan, want anders gaan anderen doodvallen!” ”Pas op laat je prikken of anders mag je hier & daar niet meer werken of winkelen!” Omdat hun de nieuwe Goden zijn of wat? ”De niet geprikten zijn de schuld”, zeggen de kwaks wereldwijd, & de GENOCIDE kan lekker blijven doorgaan, dag in dag uit voor dezelfde leugens! & Maar video’s blijven maken over dokters die het dan allemaal zouden weten voor ons?! Wat zit men zich zo druk te maken over iets waar 99% totaal geen last van hebben?! Alles terug NORMAAL of de tirannen angstzaaiers OPRUIMEN, anders gaat de waanzin nooit meer ophouden!

 2. Paulus: Iedere ziel zij onderworpen aan de superieure autoriteiten, want er is geen autoriteit dan door God; de bestaande autoriteiten zijn door God in hun relatieve posities geplaatst. Zogenaamde brief aan Romeinen?

 3. Zogenaamde brieven aan Korintiers & Efeziers. De slaven moeten hun meester blijven dienen, ze moeten niet proberen vrij te komen! Die Jezus freaks zitten ons ook al twee jaar de les te lezen dat wij de keizers moeten blijven slaafs dienen, hun dictaten van het staatisme moeten blijven aanvaarden, hun krombanken, politie & leger! Daar onze tijd al twee jaar mee zitten mee verliezen! ”Geef de keizer wat de keizer toekomt, kan onmogelijk door een Jood gezegd geweest zijn, want de Joden wilden juist van de Romeinen af! Die keizers komt niets toe, dan opgeruimd te worden als onwettige bezetters!

 4. Dat koningshuis weet Robert ook niet alles van, tijdens de tweede wereldoorlog zaten ze in de UK het verzet te leiden van Nederland zogezegd, maar ze steunden de Nazi’s! Och, David Icke is ook geen arme sukkel, die heeft ook wel iemand die zorgt dat hij zijn natje & zijn droogje krijgt. Hij moet toch ook zorgen dat hij zijn boeken verkocht krijgt, sinds internet lees ik geen boeken meer. Die autoritairians hebben nergens last van, die rollen gewoon hun agenda’s uit! Ondertussen gaat wel de GENOCIDE door van gewone mensen wereldwijd, maar ze willen het blijkbaar zelf want ze laten de BEZETTERS zitten! Daarmee sleuren ze de rest mee met hun valse oppositie! In wat een laffe wereld leven we nu in?

 5. Zakelijk en nuchter volgens hollandse, republikeinse tradities
  ——————————————————————————————–
  Terug naar een zeer oud normaal als nieuw normaal en de guillotines uit het vet.

  We hebben de plicht alles te doen om onze kinderen te redden. Of lachsalvo’s
  alleen helpen weet ik niet; een aanvulling van mitrailleursalvo’s redt per saldo
  vele levens. Feiten die helaas tijdens vele volkerenmoorden zijn verwaarloosd!

  Hitlers, hoe eerder je zulke massamoordenaars uitschakelt, hoe beter.
  Nederlanders, waar is de nuchterheid?

  Met de hogedrukspuit van de ME spuiten we de bruinwerkende weffers terug
  in het riool waar ze thuis horen.

 6. Inderdaad, die plicht hebben wij om onze bedreigde medemensen te beschermen tegen dit soort tirannen, dat moet ook georganiseerd worden! Lone wolf acties zal niet efficiënt zijn. De Belgische soldaat Jürgen Conings hadden ze van in het begin al vermoord, heel de boel hadden ze in scene gezet om de massa te intimideren! De boodschap was duidelijk, wie onze agenda’s tegenwerken, staat hetzelfde lot te wachten! Dit is pure tirannnie van het ergste soort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *