Overige

Dr. Ray Obomsawin: Immuniteit, infectieziekten en prikjes – Nederlands ondertiteld

Waarom vormen vaccinprikken ernstige fysieke, mentale en gedragsmatige gevaren bij mensen? Raymond Obomsawin geeft een historisch overzicht van menselijke pogingen om immuniteit te creëren, kunstmatig, via vaccinatie. Hij onderzoekt de problemen rond deze kunstmatige pogingen om de menselijke gezondheid te beschermen. Raymond Obomsawin toont de echte oorzaken van enkele van de meer recente gezondheidsproblemen en hoe vaccins, naast andere kunstmatige chemicaliën en farmaceutica, schadelijke en, vaak, levenslange gezondheidsschade veroorzaken. Hij toont aan de hand van statistische en historische feiten aan dat vaccins geen positieve invloed hebben op de achteruitgang van ziekten. Bekijk deze video die de waarheid over vaccins blootlegt.

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.975 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Dr. Ray Obomsawin: Immuniteit, infectieziekten en prikjes – Nederlands ondertiteld
  1. Klopt het dat Dr. Ray Obomwasin op 28 december 2021 (plotseling ?) is overleden aan orgaan falen ?. Dit bericht las ik n.l. op internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *