Robert Jensen

Jensen – Donkerste Prinsjesdag ooit

Jensen – Donkerste Prinsjesdag ooit

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 980 times, 1 visits today)
11 thoughts on “Jensen – Donkerste Prinsjesdag ooit
 1. Off topic: zojuist verscheen op de site fromrome.info de gruwelijke ervaring van Broeder Bugnolo,
  enkele keren ‘onderwerp’ op deze site, over hetgeen hij enige tijd geleden onverwacht kreeg mee te maken in Spanje bij/na een bezoek aan de Kerk in Santiago de Compostella.

  Hij vraagt ons dit te delen, maar wg beperkte computerkennis is hem gevraagd dit door te sturen als email: het is hier niet mogelijk iets door te sturen dat op een site staat.

 2. Kan ook niet anders want het lichaam accepteert geen lichaamsvreemde stoffen. Je hebt niets voor niets een lever en een immuunsysteem met 5 zintuigen wat intuïtie heet voor waarneming voor wat je tot je neemt. Is terug gaan naar oorsprong van de mensheid en weten dat het ego is die tot nu toe alles op deze planeet heeft verzonnen en deed dit ten gunste van zichzelf om geld te verdienen en mensen te foppen. Onomstotelijk is vast komt te staan dat virussen niet bestaan Overdrijft u nu niet een beetje? Helaas, nee! Iedereen die zijn ogen hiervoor opent zal dat zo zien. Goethe spreekt hier van orthodoxe medici, de toverkollen, ofwel zij die giftige middelen verstrekken, schaamteloze moordenaars, die ook nu nog geprezen worden. https://www.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=54

 3. Is speklap jensen ooit op een demo gesignaleerd?

  Laat hem eens een fatsoenlijke camera van alle bedelcentjes kopen, aan informatiegaring geef hij het niet uit lijkt mij.
  Niet dat ik z’n vette kop beter wil zien maar z’n webcammetje houd z’n rappe babbel niet bij..

  Jensen is vele malen slimmer dan de info die hij en z’n “team” je geven..
  Toch blijft het fascinerend hoe deze schaamteloze huiskamerolifant met z’n laffe informatiearme praatjes zijn publiek blijft bespelen
  Schreef Karl Marx niet dat het volk belazerd wil worden? Deze “vrijheidsstrijder” begrijpt hoe hij dat risicoloos kan doen

  Maar zoals hij zegt “het zijn sukkels die proberen “ons” (sukkels) te manipuleren”

  Ik denk dat zijn gehele “team” Adam heet…, Curry, welterverstaan

 4. Leuke comment Bart. Ter toevoeging één woord: verdienmodel.

  Robert doet wat ‘ie doet, in het tempo dat hij het doet, vanwege z’n verdienmodel. Geeft ‘ie teveel, te snel informatie, dan heeft hij voor de dagen en weken erna niks te babbelen en dus z’n publiek niets te bieden en dus z’n achterban ontevreden en dus geen inkomen.

  Niet bedoeld om Jensen te verdedigen, maar ook niet om hem af te vallen. Hij heeft duidelijk bewust gekozen voor een bepaalde aanpak, zodat ‘ie zichzelf kan blijven bedruipen. Aan het einde van de dag doen we dat natuurlijk allemaal.

  Ik kijk zelden weleens een aflevering en alleen ter vermaak; om te lachen. De kunst van humor verstaat Robert mijns inziens uitstekend.

 5. Fijn dat je reageert.

  Ik heb de afgelopen jaren veel gehad aan de nieuwe alternatieve kanalen maar raak nu behoorlijk geprikkeld dat bij praktisch allemaal het verdienmodel de basis geworden lijkt en flinke beperkingen geeft..
  Terwijl er van “boven”af toch echt een heel intensief, flink gecoördineerd heel naar spel met ons gespeeld word wat echt en onbeïnvloed tegengas geboden zou moeten worden… en waarin voor “dubbele” agenda’s/eigenbelang eigenlijk geen ruimte is.

  Ieder voor zich staat aan de basis van verdeel en heers

  Wat zou Jezus Christus een fantastisch aards bestaan gehad hebben als hij ook zo geleefd zou hebben…?
  De duivel daarentegen vermaakt zich hier prima, zolang het duurt, naar mijn idee..

 6. Schrijf hier eens wat meer Bartje over jezelf en je motieven.
  Ben in dienst van de NCTV, heb je een achternaam, ben je
  geprikt met de gifspuit, ben je een zielig gefrustreerd manneke?
  Sorry, een paar overbodige vragen!

 7. Ga zelf wat doen en als staatstrol werkt kun je nog altijd de NCTV een poepie laten ruiken door hem bij zijn kop in de toiletpot te steken.
  Dan doe je pas iets nuttigs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *