3 thoughts on “Jensen – Merry Christmas
 1. Ieder diertje zijn pleziertje, er zijn mensen die graag videokes maken, ja wat moet je als bij de officiële niet meer thuis hoort? Merry Kristmas? Dat is zo heidens als wat man! Misschien moet je dat ook eens kritisch in de focus gaan nemen? Ja, over Corona ben je de topper, daar twijfel ik geen seconde aan! Maar Jezeke werd niet geboren in een bakske v vol met stro! Vraag maar eens aan paus Urbanus van Anus? Je kan niet houden van de 💥 zong Ramses Shaffy! Zon werd zoon van God! Nog een leuke verdag dag Robert Jensen! De zon staat op 25 december even 3 dagen stil in de Zodiak, dat is de dood van de zon, maar daarna staat de zon weer op uit de winterdood & de cirkel is dan weer rond!

  Hee Robert, in Zweden hebben ze nu ook ”moeten” betogen tegen de prikpas! Dus ze waren niet zo volgzaam voor de mondvod cult, maar blijkbaar helaas wel voor de prikpas! Enfin, betogen helpt al twee jaar niets, dus zal nooit wat uithalen! Dus revolutie moet! Echt verzet organiseren & stoppen met betogen, pak de autoritairians & totalitairians, snij de kankers eruit! Dat zei Errico Malatesta! Een horizontaal bestuur organiseren, weg met die verticale partijpolitieke staatisten! Lang leve de anarchisten, maar waar zijn ze eigenlijk? Zijn die ook te theoretisch bezig misschien?

 2. Net als dat het geen toeval is dat de satanische maconnieke Cabalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ Protocollen van de Wijzen van Sion van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maconnieke lieden van joodse afkomst, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle staatsmedia ter wereld waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) bestuurd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

  Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door gebruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’ wapen heeft deze relatief kleine satanische joodse groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden, te onderwerpen en God uit de harten van de mensen proberen uit bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e WO ten einde het Grote Plan te kunnen vervolmaken, waarbij hun langverwachte leider De Anti-Christ binnen niet al te lange tijd zijn al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon kan bestijgen, zodat deze Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie) de wereld met onrecht en onderdrukking kan corrumperen om de meerderheid van de mensheid van Gods weg af te houden en richting de Hel te storten.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

  Gelukkig Kerstfeest !

 3. Ik vier geen kerst, Jezus was geen historische persoon zei ik toch, of niet? Ik voer verdag dag feesten in! Waar is uw. 1 almachtige oppergod? Wat heeft die gedaan? Precies hetzelfde wat uw Satan heeft gedaan, niet veel goeds! Uw jaloerse God ook de pot op, wij zijn de goden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *