Overige

De 2000ste! The Simulation Hypothesis – Nederlands ondertiteld

Op deze kerstavond plaatsen wij onze 2000ste video! Wat in mei begon als een spontane ingeving, een website maken waar alle video’s van de ‘nieuwe media’ centraal verzameld worden, voor de overzichtelijkheid en als back-up tegen de censuur, is in zeven maanden uitgegroeid tot een website met regelmatig 30.000 views per dag!
Vanavond bieden we jullie de video ‘The Simulation Hypothesis’ aan, zoals we wel vaker interessante documentaires plaatsen. We wensen iedereen een mooie kerstavond en fijne feestdagen toe! Dank voor jullie enthousiasme. Tijdens deze laatste dagen van het jaar plaatsen we uiteraard gewoon video’s, maar ook wij slapen een uurtje langer uit en genieten van vakantie, rust, familie en vrienden.

Team Het Andere Nieuws

 

Leven we in een virtuele realiteit? DE SIMULATIEHYPOTHESE onderzoekt de nieuwste wetenschappelijke ideeën over de fundamentele aard van de werkelijkheid. Optredens van topdenkers MaxTegmark, Neil degrasse Tyson, Paul Davies, James Gates en nog veel meer. Wetenschap was nog nooit zo leuk! “Wat een ongelooflijke film! Fascinerend, geestverruimend spul.” Timothy Rhys, Uitgever: MovieMaker Magazine

 

 

(Visited 1.238 times, 1 visits today)
One thought on “De 2000ste! The Simulation Hypothesis – Nederlands ondertiteld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *