13 thoughts on “Jensen – Prachtige parallelle samenleving
 1. Wat een onzin titel, Stiekem ondergronds moeten gaan door fascisten noemt hij prachtig! Alsof mensen na de echte bevrijding niet blij waren, alsof het leven tijdens de tweede wereldoorlog fantastisch was? Voor de Nazi’s wel ja, & het koningshuis, want ze speelden spelletjes met de naïeve burgers! Nee, dit is mensen misleiden om hen onder verticaal bestuur te houden van kapitalisten!

 2. De zaak Lisa werd ook in de MSN zeer serieus genomen!
  Corrigeer Robert Jensen svp!
  Betreft Huig Plug.

  Waardering voor je inzet!

 3. Prachtig. Inderdaad, de enige oplossing en het enige dat we moeten doen: niet meer meedoen. Dan is het totaal over en uit.
  Bedankt Robert, geweldig dat je ook bij de kern van het ontwaken bent gekomen.

 4. Naam heeft niets te maken met lafbek onnozele zeveraar! Ik kies zelf de naam ik wil gebruiken! Met welk recht zit je mij op een naam te beoordelen, dat is niet waar het om gaat! Wie zegt dat Dekker de naam is die je ouders verzonnen hadden? Ieder heeft het recht de naam te gebruiken die men zelf wil! De echte lafbek ben je zelf, dat je een BH nodig zou hebben om zelf te denken! Te laf om zelf te denken zonder de agenda van een verticale freak als Robert Jensen!

 5. Tijdens de tweede wereldoorlog waren er valse paspoorten, welke naam was dat toen? Halve gare Dekker! Dus, hou maar op over de naam XB, die had ik al lang gekozen voor op het internet, dat ga ik niet voor uw zever wijzigen! Dat blijft XB! Einde discussie met onnozele Dekker de zeveraar!

 6. Robert Jensen moest maar niet zo dom zijn om zijn officiële naam te gebruiken, moet hij zelf weten, niet mijn probleem, zijn zever business met zijn naam heeft hij zelf zo gewild, ik ben Jensen niet! Dekker doet of iedereen Robert Jensen zijn menig over iets zou moeten slikken omdat hij een BH is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *