5 thoughts on “Jensen – Veel goed nieuws!
  1. De nieuwe video YT van David Icke ”I tried to wake you up”, zegt dat je op de allergrootste massa niet moet rekenen, die zullen altijd in de pas van het tuig blijven lopen. Dus mag je zeggen wat je wil, er gaat niets veranderen want deze planeet is geen paradijs! Het is een hel planeet, hier eindigt het nooit! Of je nu optimist bent of niet, dat gaat er niets aan veranderen! Hoe lang geloven ze hier al in het staatisme & een almachtige die alles onder zijn controle zou hebben! Maar de ellende heeft op deze planeet nooit gestopt geweest! Wij moeten helemaal niets, dan deze hel planeet verlaten, je ziet de feiten niet, je blijft alleen maar het narratief volgen & maar uw mening erop geven, je bent dik mis man!

  2. BREKEND – Geheim ingrediënt in mrna gentherapie – Grafeenoxide maakt mrna gentherapie dodelijkste prik ooit! – NOOIT.NL … Men is gewaarschuwd ….

  3. Een videomaker is in mijn ogen niet superieur aan mensen die hier reageren, dat is ook maar hun interpretaties, wij moeten altijd alles in vraag blijven stellen, tot we zelf weten wat er juist allemaal aan het gebeuren is, maar als we het eenmaal weten, moet men niet weer gaan doen alsof men het nog niet wist dat we al meer dan twee jaar bezet zijn! Dat er geen Corona dreiging is & blijven zeuren over priks die dodelijker zijn dan het zogenaamde virus, die zijn totaal onnodig & daarmee basta, geen rechters hebben zich met onze keuzes te bemoeien in het voordeel van de bezetters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *