3 thoughts on “Jensen – Vertrouwen 2022
  1. Een titel is snel gevonden & een preek van pastoor Jensen ook weer 50 minuten van uw kostbare tijd ? Maar de oplossing is het nooit geweest! Alsof we al twee jaar alléén maar moesten zitten kijken & wachten tot autoritairians & totalitairians vanzelf wel zullen stoppen! Onzin, wij zijn geen muur, wij zijn met de machtsmiddelen die ze hebben gemakkelijk op te ruimen, want hun hebben het georganiseerd & met groot geld wapenovermacht gewoon maar uit te voeren, discussies hebben ze niet nodig! Wij ook niet, wij hoeven alléén maar het politieke tuig te pakken!

  2. nou nou, XB – Jensen is één van de meest heldere figuren die de huidige situatie weet uit te leggen. Hij moet een show vullen van ca 50 minuten en dat gaat niet zonder veel herhaling etc etc, en dat is onvermijdelijk. Veel mensen kijken ernaar uit en hij heeft élke uitzending een aantal dingen te melden die de moeite waard zijn, daar gaat het om. En, altijd een positieve afsluiter. Als jij het te lang vind duren, geen probleem, dan kijk je niet ; ), maar je hebt gelijk in dat we het politieke tuig moeten aanpakken. We staan samen met Jensen aan dezelfde kant.

  3. Wij hebben geen preken nodig, wij moeten zelf denken & echt verzet organiseren vanuit een zelf horizontaal opgebouwd volksbestuur zonder plaatsvervangende zakkenvullers, uitbuiters & onderdrukkende politici van de NWO! Weg met dat staatisme van autoritairians & totalitairians!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *