4 thoughts on “Jensen – Ze komen hiermee weg
  1. Bekentenis? Ja, je kijkt te veel de officiële om er dan commentaar op te geven, ik kijk helemaal geen TV, door het raam gekieperd. Ik weiger die smerige valse smoelen te zien! Hij vindt het heerlijk? Dat is het grote verschil tussen mijn & Robert Jensen. Daar gaat het niet om, die bezetters moeten opgeruimd worden, heel dringd, maar iedereen blijft maar naar Kwatta kijken & kostbare tijd verliezen, de prikgenocide gaat ondertussen gewoon door, maar Robert heeft alle tijd hoor om dat allemaal te volgen op de officiële! Wat kan het mij schelen wat ze allemaal in die officiële zeveren!

  2. Ik kan me vergissen, maar ik dacht dat hij vroeger het tegenovergestelde zei, dat ze er niet mee weg zouden komen, het kaartenhuisje was toch in 2020 al ingestort?

  3. Het zijn allemaal nichten & kozijnen? Robert heeft wel ook zijn monotheïstische vooroordelen over sex Enzo? De waarheid is dat monotheïsten veel meer aan sex zijn verslaafd dan andersdenkenden. Trek maar eens na hee? Hun bezoeken veel meer de pornosites op het internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *