Viruswaarheid

Jeroen en Willem nemen de week door, over The Ministry of Truth

In het weekjournaal hebben Jeroen en Willem het over politiek, propaganda en censuur, over The Ministry of Truth en de overname van Twitter, het debacle van de MRNA injecties, internationale informatieoorlogen en de vorderingen van Agenda 2030.

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 957 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Jeroen en Willem nemen de week door, over The Ministry of Truth
 1. Ik wilde gewoon kunnen schrijven, dat wie Twitter kan opkopen, toch ook bij de superrijke bende hoort? Elon Musk voert samen met Biden mee oorlog, video’s kan ik hier niet bekijken momenteel.

 2. Niet zo off topic

  Waarom zijn de Nederlanders zo dom geen Linux te gebruiken. Geen librem telefoon te gebruiken. Zich te laten prikken met een biowapen.
  Juichen voor de joodse (waarschijnlijk totale nep als afleiding) nazi Zelensky. Ukraine vlaggetjes hijsen. Mark Rutte niet met pek en veren naar een gevangeniskliniek afvoeren.

  Jeroen en Willem, wat een verademing jullie ‘nepnieuws’ te horen!

 3. Dank HEREN voor al dat werk. Zoals jullie het brengen roept tranen met tuiten van het lachen op en tegelijkertijd wordt op een ‘subtiele’ manier de verdrietige en ernstige waarheid met hier en daar een lichtpuntje aan het licht gebracht.
  Ga vooral zo door….jullie zijn KANJERS !
  Jeroen een hele fijne verdiende vakantie toegewenst !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *