Gezond Verstand

Over de EU, NAVO en een heleboel meer – een gesprek tussen Thierry Baudet en Karel van Wolferen

Gezond Verstand’s hoofdredacteur Karel van Wolferen heeft ditmaal niemand minder dan Thierry Baudet op bezoek in zijn bibliotheek.

Karel en Thierry hebben het onder andere over de gepoogde mondiale machtsgreep van de technocraten. Waar Thierry de plannen van deze elite in een gevorderd stadium ziet uitrollen, ziet Karel ze minder ver komen. In de dialoog worden verder ook de politiek, de houdbaarheid van de Europese Unie en de invloed van the great reset besproken. Maar ook toepassing van een sociaal krediet systeem, de uitwerkingen van de Rusland – Oekraïne oorlog en de onderschatting van de oligarchische mediamacht komen voorbij. Thierry weet Karel bíjna te overtuigen, maar… niet helemaal.

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.747 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Over de EU, NAVO en een heleboel meer – een gesprek tussen Thierry Baudet en Karel van Wolferen
 1. Heel interessant gesprek! Ik heb het nu twee keer beluisterd, en ik denk dat ik het nog een derde keer ga beluisteren. Het is heel rijk aan opvattingen en inzichten!

 2. Een zeer boeiend gesprek .als ik alle mensen die ik door de week tegen kom,
  zie ik maar 1 van 10 die het een beetje ziet, wat er aan de hand is of komen gaat, de rest zien het niet, ze zegen dat het wel weer goed komt .
  Ik denk dat de mensen met veel bezittingen nog niet waker zijn ,zodra die zien wat er aan de hand is, kan het heel snel om slaan ,het word steeds duidelijker wat die prikjes doen hoeveel bijwerkingen die hebben ,ik zie veel oudere mensen in de buurt en oudere mensen waar ik voor werk, allemaal geprikt zijn, allemaal bij werkingen hebben en dat ze zelf zegen dat het niet van de prik komt .
  Ik kan helemaal vinden wat Thierry zegt zelf een nieuwe wereld op zetten .
  ik vind Karel ook een heel interessante man om naar te luisteren .

 3. Als het een debat was geweest, dan had Thierry wel gewonnen hier.
  De manier waarop Thierry beschrijft, hoe eerlijkheid en gezond verstand wordt dwarsgezeten met militaire middelen, is erg belangrijk voor iedereen om te beseffen.

  Hoe graag ik Karel van Wolferen ook mag, ik ben het fundamenteel niet met hem eens. Zijn foutieve opvattingen over neo-cons en VS imperialisme zijn erg gangbare opvattingen. Maar zijn onjuist. Er zijn 28 Jezuïeten universiteiten in de VS, terwijl de Jezuïeten in de alle Europese landen verbannen zijn, behalve in België. Dat wetende, wordt het feit dat België al onze media heeft opgekocht, een duidelijke zaak. Ik heb hier onlangs een artikel over geschreven, wat misschien leuk is te lezen voor mensen die ook beseffen dat de sympathieke en integere Karel van Wolferen ongelijk heeft over zijn neo-con ter Amerikaans imperialisme.
  https://bosgeus.blogspot.com/2022/04/thierrys-missing-link.html

 4. Jezuïeten brokken nog heel wat in de melk in Nederland. Hoe zit het met scholen waar types als van Agt en Lubbers zaten?

 5. Erg interessant wat je aanvoert. De SJ heeft inderdaad de langste ervaring in de inquisitie. Hier in Katharenland houden historici zich ook vaak bezig met de S.J.
  Weet er weinig van, maar ik ga me verdiepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *