Blckbx

blckbx today: Europese energiezekerheid onder druk, Macron pakt door met Digital ID en meer…

Vrijdag 29 april 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:

– Rusland heeft aangekondigd de betaling van hun gas in roebels te willen ontvangen. Niet elk land kan of wil hieraan voldoen. Wat zijn de gevolgen?

– Het conflict tussen Rusland en Oekraïne duurt nu twee maanden. Welk effect hebben de sancties tegen Rusland nu daadwerkelijk?

– Vlak na zijn herverkiezing pakt Emmanuel Macron door met de introductie van het digitaal ID in Frankrijk. Een volgende stap in de digitale transitie lijkt hiermee gezet te zijn.

– Een nieuwe WOB-gate update

– Uitgelichte artikelen van De Andere Krant

– Aan de desk staan redacteur David Boerstra, onderzoeksjournalist Elze van Hamelen en hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit

– Presentatie: Sanae Orchi

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 714 times, 1 visits today)
One thought on “blckbx today: Europese energiezekerheid onder druk, Macron pakt door met Digital ID en meer…
 1. Wat lopen de Nederlandse media toch vreselijk achter.
  Een BLCKBX programma vóór deze, meldde ik in de chatbox van BLCKBX, dat Rusland roebels eist voor haar gas en olie.
  Ik was blij dat ze de chat zagen, dit nieuws gelukkig nog in dezelfde week ook konden melden.

  Nederlanders kopen stiekem Gas voor roebels via tankers, mag niet van de NAVO. Dit gas dan weer via Rotterdam doorverkopen aan andere Europese landen. Misschien kan dat beter geheim blijven, want elke winst die daar mee gemaakt kan worden, is de handelaars gegund.

  Britse reportages die ik zou aanbevelen voor het huidige onderwerp Oekraïne: Alexander Mercouris op YT
  Hij heeft de meest actuele ontwikkelingen bijna dagelijks in de avond op zijn account staan.

  The Grayzone heeft ook erg goede reportages over Oekraïne, Aaron Matee en Max Blumenthal. Daar is slechts circa eens per week een reportage.

  Patrick Lancaster, ook een Amerikaan, is ook hier op hetanderenieuws te volgen. De mirrors hier zijn zeker de moeite waard, want die journalist loopt gewoon tussen de explosies, 100 meter van het front, kan elk moment overlijden daar. En wat misschien nog wel erger zou zijn, is als YT hem zou censureren, want dan riskeert hij zijn leven voor niets.

  Verder is Russia Today nog steeds actief op Rumble en Odysee. Veel van de reportages zijn propaganda, maar er zitten ook eerlijke reportages tussen. Bovendien is het leuk, om de beide kanten van de berichtgeving met elkaar te vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *