Ledennieuws VVJ

WantToKnow – Kabinet Rutte: ‘Bevestiging juridische afspraken met WEF’

Je vindt veel info over het World Economisch Forum (WEF) van Klaus Schwab hier op de site, maar in het kader van het onderstaande artikel, even een update over deze gedrochtelijke organisatie. Het WEF werd opgericht in 1971 door de toen 33-jarige Klaus Schwab./ Het is volgens onder meer de Duitse economisch expert en journalist Ernst Wolff de invloedrijkste netwerkorganisatie ter wereld.

Het WEF heeft een zogenaamd ‘Young Leaders’-programma, dat door Schwab persoonlijk wordt begeleid. Dit programma heeft leden/deelnemers als Bill Gates, Angela Merkel, Tony Blair, Nicolas Sarkozy, José-Manuel Barroso, Justin Trudeau, Lucinda Arden (premier van Nieuw-Zeeland), Sebastian Kunz (Oostenrijk) en Emmanuel Macron (Frankrijk) ‘opgeleid in de uitgangspunten van het WEF. Dat is de onthulling van Ernst Wolff. Bizar is -eigenlijk eendrachtig de ontwikkelingen bij de Bilderberggroep- is dat deze genoemde leiders het programma van de WEF volgeden, VOORAFGAAND aan hun latere politieke carrière.

4 Van deze cursisten brachten het achtereenvolgens in Duitsland tot minister van volksgezondheid. Ook leden van de vorstenhuizen van Denemarken, Noorwegen, Nederland en Zweden maken deel uit van de organisatie. Zo is ene Koningin Máxima in 2020 toegetreden tot de bestuurscommissie van WEF’s Digital Currency Governance Consortium, een stuurgroep die zich richt op afschaffing van al het contante geld.Wat een ongekozen vrouw als Maxima daar doet, is velen een doorn in het oog..!

Het WEF heeft 400 mensen in dienst en een jaarbudget van zo’n SFR 200 miljoen. Dat bedrag werd bijeen gebracht door zo’n 1.000 grote concerns, wereldwijd. In de raad van toezicht van het WEF heeft Christine Lagarde (chef Eurobank) zitting, alsmede koningin Rania van Jordanië en Larry Fink van Blackrock (de grootste vermogensbeheerder ter wereld). (Bron: HIER o.a)

* * *

x

Regering Rutte:

‘Bevestiging juridische afspraken met WEF’

2023 WantToKnow.nl/be

x

De bewijzen dat belangrijke Nederlandse bewindslieden nauw verbonden zijn met het World Economic Forum (WEF) zijn geleverd. Officieel staat het nu op de site van de Rijksoverheid (HIER). Dit nadat Forum voor Democratie na herhaaldelijke maandenlange verzoeken zwart-op-wit kreeg, dat er subsidie is verstrekt aan het WEF én er juridische bindende overeenkomsten zijn gesloten met de supranationale , niet-democratische netwerkorganisatie die de wereld ingrijpend wil veranderen. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen eiste de transparantie van de Nederlandse regering: “Het Nederlandse volk verdient antwoord op onze vragen.”

Dikke maatjes, waarbij steeds duidelijke wordt dat Mark Rutte het Nederlandse belang ondergeschikt maar aan de WEF-belangen.

Na flink rappelleren – normaal duurt een verzoek beantwoorden van Kamervragen maximaal drie weken, nu gingen er 90 dagen overheen – kreeg Forum voor Democratie eind december 2022, uiteindelijk verschillende brieven boven tafel die door het World Economic Forum (WEF) waren verstuurd aan leden van de regering.

Bijvoorbeeld een uitnodiging aan  minister Sigrid Kaag (D66) voor een bijeenkomst in Davos in januari 2021. “Om te bespreken wat voor beleid we gaan uitzetten in het post-Covid-19-tijdperk onder het thema The Great Reset.” Ook demissionair minister Wobke Hoekstra (CDA) kreeg zo’n brief. “Uw bijdrage aan The Great Reset zal bijzonder cruciaal zijn,” is één van de zinsnedes.
x
Maar de meest sensationele onthulling kwam uit een brief van Carola Schouten in antwoord op kamervragen van FvD-Kamerlid Gideon van Meijeren:
“Nederlandse bewindspersonen nemen regelmatig op uitnodiging deel aan door het WEF georganiseerde bijeenkomsten. Daarnaast is sprake van samenwerkingsverbanden met het WEF die zijn vastgelegd in overeenkomsten op de volgende terreinen: – Sustainable Investment Policy – Tropical Forest Alliance – Food Systems Initiative – Food Innovation Hubs De in deze overeenkomsten vastgelegde verplichtingen zijn juridisch bindend.”
.
Vooral die laatste bekentenis roept vragen op.
Dat doet ‘The Great Reset’ al langer. Het WEF had het alomvattende hervormingsplan in maart …

Lees dit artikel, geschreven door Guido Jonkers verder op de site van WantToKnow:

Kabinet Rutte: ‘Bevestiging juridische afspraken met WEF’

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

 

(Visited 2.645 times, 1 visits today)