Gezond Verstand

Karel van Wolferen: Breed overzicht

Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.689 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Karel van Wolferen: Breed overzicht
 1. Wederom een prima analyse en breed overzicht Karel. Ook angstaanjagend van wat er ons te gebeuren staat. Btw: vanmiddag vertelde een Russische vriendin mij, ze is hoofd van een bank, dat de Russen bang zijn het slachtoffer te worden van een atoom aanval op Moskou, er zijn diverse zaken die daarop zouden wijzen. Als je de analyse van Karel hoort, komt het dus wel overeen. De Russen weten meer dan we soms denken. Tegenstanders, dus voorstanders van Ukraine, zwaaien met uitlatingen dat de Russen geen kennis hebben van wat er gebeurd, niets is minder waar, ze worden perfect, en zeker beter dan wij in Nederland op de hoogte gehouden van wat er mogelijk staat te gebeuren.

 2. Ik heb ook vernomen dat ze vanuit het westen een wat lichtere kernbom op de Donbass willen gooien waar evt enkele duizenden slacbtoffers zouden zijn te betreuren.Ik denk als ze Rusland aanvallen met wat voor kernwapen ook dat het einde verhaal is voor de hele wereld.

 3. Een tip, kijk ook naar de podcasts van de heren van The Durant op Youtube. Zover ik begrepen heb zijn het Griekse/Cyprioten ex diplomaten die erg goed zijn ingevoerd. Ze spreken Engels maar goed te verstaan. Ik vind hun analyses altijd zeer treffend en duidelijk. Moet je echt eens gaan bekijken….

 4. Ik heb zelf ook wat info vernomen, her en der, ik heb veel kennissen in Rusland maar ook in Ukraine….ik begreep dat er een red flag zou komen waarbij het westen de Russen uitlokt zodat die een kleine taktische kernbom zouden gaan gooien, en waarschijnlijk op Finland (pas op het zijn nog maar geruchten en gedachtenspinsels) maar het westen zou dan zoiets hebben van, ok, Putin we nuken je hele land plat….en ze dus massaal op Rusland zouden richten, hoeveelheid mensen overlijden zou ze niet kunnen schelen….het gaat ze daar juist om, WEF politiek is om mensen te elimineren, dus waarom dan geen Russen….dus wel. Uiteindelijk willen ze dus de bodemschatten veilig stellen, dat is wat ooit Hilleray Clinton voorstelde, Rusland elimineren, dood laten bloeden en ze compleet uitkleden….misschien gaat het te ver, maar ze zijn er daar in Rusland wel bang voor…..en verdomme, mijn vrouw woont daar, ik kan niet naar haar toe en zij mag niet weg…..machteloos!

 5. Groot respect voor Karel.
  Waar is de waarheid… Die waarheid, van de feitelijke gebeurtenissen en daden.
  Die waarheid is deels (deels!) verborgen onder een dikke laag slib van “belangen”verstrengeling, collusie en fascistoide praktijken, misdaad, OOK en met name achter ‘de’ politiek: de voorgeschreven werkelijkheid.
  Politiek, GEEN ethiek.
  Die laag wordt op zijn plaats gehouden, door zaken als
  censuur, brainwashing in al het onderwijs (hetgeen ‘vroeger’ nog wat educatie inhield) en nu is het onder wijs, en boven dom… en
  die laag wordt weer bevestigd en op zijn plaats gehouden door een
  E-norm slijmerige en smerige laag van propaganda en ook allerlei andere nep en fake zaken.
  Daar is de waarheid, daar onder al die lagen. En zij blijft waar zij is.
  Blijft even Waar.
  De waarheid gaat nooit weg, hoeveel mensen zich er ook bewust of onbewust van afwenden.
  De wal van feiten en van waarheid, die nooit weg gaat, zal het schip van “staat” keren, en we dragen het allemaal samen, met ons bewust zijn.
  Hoeveel mensen zijn er al niet gevangengezet voor de waarheid?
  Ik ben er maar een van die velen die dit uit ervaring kunnen navertellen.
  De situatie rond Julian Assange is een van de grootste voorbeelden, van wat er tegen mensen gedaan wordt, als de waarheid niet in het licht mag komen. En dus onzichtbaar blijft, maar niet minder waar.
  De waarheid is ongemakkelijk, om het zacht uit te drukken.
  En er is moed voor nodig om niet met die (nog) onbewuste massa mee te kraaien, maar zelf iets uit te zoeken, omdat dat wel degelijk (nog?) kan…
  Hebben we die moed? En wat gezond verstand?
  Dankjewel Karel

 6. MET VERSLAVING NAAR SLAVERNIJ
  DE NIEUWE MEDIA
  De nieuwe media willen groeien, ze ontmaskeren de leugen maar houden de grootste leugen in stand.
  Ze hebben begrepen dat ze daar van af moeten blijven als je wilt groeien, dus houden ze hun bedrieglijke mond.
  DAT IS OVER HET RECHT OP HET VERWEKKEN VAN ONGEWENSTE KINDEREN.
  Het moet volgens de EU alleen nog een officieel mensenrecht worden, abortus noemt men dat.
  Dat correspondeert aardig met de Great Reset en het politieke recht op het verwijderen van de ongewenste mens middels oorlog, honger, indirecte en directe euthanazie.
  Na WO2 hebben overheden en wetenschappen met behulp van het massamedium, onder geweeklaag en WO2 herdenkingen, de regie over het menselijk leven geheel in eigen hand genomen.
  Buiten bewustzijn maar met toestemming van de volken omwille maar één belang, de zogenaamde vrij seks.
  Achter gesloten deuren worden met het menselijk leven alle denkbare en ondenkbare experimenten uitgevoerd, ook met baby’s die geboren zijn en alsnog ten dode opgeschreven.
  Vele duizenden weeskinderen werden en worden misbruikt voor seks en de meest gruwelijke experimenten.
  In de loop der jaren zijn de mensen gaandeweg geïndividualiseerd en met een onvoorstelbaar bombardement aan reclame omgevormd tot consumenten die in de verste verte niet bij machte zijn zich te identificeren met het ongeboren leven. Een toestand waarin zij zelf verkeerden aleer zij tot consumptie overgingen.
  In voorbereiding op de GREAT RESET hebben politiek en massamedia de mens inmiddels zelfs wettelijk de volslagen geschifte status van Gender verleend.
  Een seksueel wezen dat zich op alle denkbare en ondenkbare manieren seksueel lustig manifesteert, een nieuw soort ‘persoonlijkheid’.
  Pedoseksuelen zijn nog niet helemaal in het rijtje van de Genderclub opgenomen, maar sinds jaar en dag wordt door diverse instanties, politiek en media hard gewerkt aan de ‘emancipatie’ van pedofielen en het vertrouwd maken van kinderen met de genoegens van seks.
  Zoals het met door WHO verordonneerde lesmateriaal dat baby’s en kinderen leert dat het alleszins de moeite waard is om vooral daarvoor te leven in een ‘samenleving’ die er onder leiding van politiek en media al vele jaren voor leeft.
  Nu zijn deze kinderliefhebbers niet zo gek veel fouter dan zij die omwille de lust ongewenste kinderen verwekt om ze te laten doden door de specialist.
  De mens wordt niet langer aangeduid op grond van zijn lichamelijke verschijning maar op grond van zijn seksuele gedragingen.
  De nieuwe media op internet mogen dan de waarheid in pacht hebben maar ik hoor ze toch ook zeggen dat zwijgen foute boel is.
  Als consument hebben we niet het minste bewustzijn dat we zelf een product zijn geworden.
  Een product waarvan de lichamelijke integriteit op voorhand en met voorbedachten rade wordt geschonden, maar ook dat zijn consument en massamedium zich kennelijk niet bewust.
  Dat gebeurd in kinderproductiebedrijven die kinderen leveren aan Genders incluis de alleenstaande Gender die geen hondje van de fokker wil.
  Het embryo, opgeslagen in het stikstof wacht op afname.
  Zelfs het sperma waarmee kinderen gefabriceerd worden komt uit het ijs en uit het ijs van het hart dat heden, niet toevallig, in toenemende mate faalt.
  Zoals met abortus en de meest gruwelijke experimenten, is de kinderconsument, geheel bevangen door de kinderwens, niet in staat zich te identificeren met het kunstmatig geproduceerde kind.
  De gevolgen van dit mensonterende commerciële experiment zijn onbekend, zoals dat ook het geval is met de experimentele griepspuit die waarschijnlijk niet zo experimenteel is als het lijkt.
  Hoe dan ook, gewenst of ongewenst, de consument wordt respectievelijk door de aborteur en de kinderproducent op zijn wenken bediend.
  De vernietiging en de commercieel experimentele productie van het kind liggen aan de basis van de Great Reset die middels de WHO de kinderen van nu, de komende generaties van de nieuwe wereld van slavernij, het grote geluk van seksuele opwinding en orgasme beloofd.
  In de boerderij van Klaus Schwab, Bill Gates en kornuiten zal de mens worden gefokt, geselecteerd, gelabeld en te werk gesteld.
  Dat kunt u toch niet onder de pet houden lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *