Gezond Verstand

Karel van Wolferen over de arrestatie van Willem Engel

15 thoughts on “Karel van Wolferen over de arrestatie van Willem Engel
 1. Dictatoriale regime’s herken je aan continu verspreiden desinformatie, demoniseren en vals beschuldigen politieke tegenstanders en burgers, massa censuur, gelijkgeschakelde media, arrestatie’s op valse gronden, beschermen imago dictatoriaal leider en zijn kliek, neerslaan niet welgevallige demonstraties, overname instellingen als onderwijs, rechterlijke macht en uitvoerende macht, stiekem toepassen surveilliance en controle, toepassen intimidatie door huisbezoeken van politie, bevorderen maatschappelijke tweedeling.

  Nederland voldoet op het ogenblik aan al deze criteria.

 2. Ja precies Karel dit is van een krankzinnigheid…daar kan je met de pet niet bij.
  Het geeft eens temeer aan hoe BANG en zich IN T NAUW GEDREVEN de OVERHEID zich voelt omdat ZIJ !!!!!! MISINFORMATIE VERSPREIDEN…en nu bezig zijn met hun ALLERLAATSTE pogingen zulke PRACHTIGE en LIEFDEVOLLE mensen zoals Willem Engel die enorm VEEL voor ons, als volk doen…..en op wie we IMMENS TROTS en DANKBAAR mogen zijn…..de mond te snoeren..

  Exact Guus Velraeds ben t helemaal met je eens.
  Wat zijn zij en hun MEDEWERKERS (mensen STOP met dit soort figuren te.helpen !!!!! waar is je INTEGRITEIT ???kun je jezelf nog echt GELOOFWAARDIG in de ogen/hart kijken???) een INTENS ZIELIGE GROEP figuren….die uiteindelijk het onderspit zullen delfen…Het GOEDE OVERWINT ALTIJD het kwade !!

 3. Dank Karel!
  Wat mij nu het meest beangstigt zijn die mensen in Nederland, die deze “Covidgekte” nog steeds in stand houden door hun onnozelheid, hun lafheid, hun onverantwoordelijkheid (Regering) of Stockholm syndroom. Zij zijn het die dit Verlies van onze Democratie, ons Rechtssysteem, onze Vrijheid van Meningsuiting niet erg vinden of niet daadwerkelijk beseffen..
  Dit, met Willem Engel, is een vies staaltje Gestapo techniek, door mensen die, aangestuurd door een zwaar mentaal gestoorde Klaus S. en zijn Global Leaders Maffia, denken ons Hun Wil op te moeten leggen.
  Deze laatsten zijn het, die ervan overtuigd zijn dat Hun Narratief het enige juiste en mogelijke mag zijn. Debat is onmogelijk met deze, vaak angstige!, Ego’s.
  M.i. kunnen nu 2 dingen gebeuren.
  *Mensen worden angstiger Hun mening verder te uiten en gaan zwijgen.
  *De Vlam slaat in de pan.
  Beide mogelijkheden zijn echter koren op de molen van deze WEF tyranieke Regeringen en hun MSM secondanten/aanhangers.
  Laten we hopen dat het te vormen Nederlands ‘leger’ juist volstroomt met ZelfBewuste mensen, die het verschil weten tussen Goed en Kwaad, en op de juiste manier weten op te treden…als het moment daar is. Een strategische Tegenzet.
  Daarnaast kunnen we zelf onze eigen paralelle Wereld, van Wel juiste en gecontroleerde informatie te blijven verstrekken En mensen bewust proberen te maken van hun Eigen Kracht, verder uitbouwen.

  4 Miljard zijn, net als Klaus S. en zijn Maffia en dat Committee of 300 zelf…écht Niet geprikt met deze mRNA Gentherapie.
  Het zal er nu op aankomen of deze (meer dan de, niet Iedereen van die 4 Miljard is immers volledig geprikt, als ze al geprikt zijn…bv 23 Miljoen in Engeland zijn niet geprikt!) helft van de Mensheid de krachten weet te bundelen dit Committee of 300/ de WEF het hoofd te bieden.

  …Wie voor Tirannen zwicht…zal Huis en Haard verliezen…

  Als de Honger komt en die komt, bewust veroorzaakt, maakt het de Geest eerst zeer helder, van het onbedoeld vasten….

  Nederland staat er in de EU erg slecht voor, ivm de hypotheek-schulden. Die golf van dakloosheid komt er ook aan als werkeloosheid en faillissementen op gaan lopen.
  Als mensen Bewust worden waar ze door deze regeringen, door hen zelf in het zadel gezet en nog steeds riant betaald, bewust ingerommeld zijn en het al langer Oorlog is….komt misschien pas het Besef…Wie hen dit daadwerkelijk heeft aangedaan.

 4. Waren die agenten wel echt?
  De auto waarin de ‘gearresteerde’ werd geplaatst/afgevoerd zag er niet uit als een normale politie-auto.

 5. De grote massa was in de tijd van Hitler & Stalin ook blind, dus vandaag zal het niet anders zijn, zeker niet! Wees dus op uw hoede voor de domme massa! Ze zullen denken goed te doen U te verraden & zelfs te vermoorden voor je mening! Volgens mij is dit nog maar het begin! We mogen vooral niet naïef zijn! Als hun vals pokeren, moet je zelf niet eerlijk gaan meespelen, want dan maken ze U alléén maar blut & af! Ik beschouw de straten in mijn stad als bezet gebied, daar blijf ik zoveel mogelijk weg! Ik ben totaal ongewapend, dus beschouw ik mezelf als niet weerbaar genoeg tegen die wel gewapend zijn! Denk aan de serie Bonanza? Als kind was ik er fan van, nu nog eigenlijk, vind het nog steeds een goed bedoelende familie die ook slachtoffer was van deze planeet & het staatisme! Rond 1860?

 6. Onderwerp: arrestatie Willem Engel

  LS

  Zie dat er verbanden gelegd worden met Judith Swinkels (D66).
  Lijkt mij dat verder onderzoek naar de deepstate hier verder
  nodig is. Hieronder sleutelwoorden daarvoor.
  —————————————————————

  POLITIEKE COLLUSIE TUSSEN D66 en WEF?

  Norbert Dikkeboom
  Tonselsedreef 10, 3845CT Harderwijk
  Verdacht van opruiing in collusie met D66?

  Als er sprake is van opruiing, leugen, list en bedrog, dan kunt u
  dat vinden bij haatzaaiende trollen die door hun misleiding medeschuldig
  zijn aan moord door vaccins. (mijn boze reactie)

  link: https://www.omroepwest.nl/nieuws/4380722/bijna-tweehonderd-nederlanders-overleden-na-coronavaccinatie-maar-is-er-een-verband
  link: https://nl.unionpedia.org/Judith_Swinkels
  link: https://systeembug.wordpress.com/2022/01/22/sterfgevallen-coronavaccins-werd-veroorzaakt-door-slechts-5-van-de-batches/
  link: http://www.listenbedrogbd.com/swinkels-j/

  sleutelwoorden: Future Female Leaders, Judith Swinkels, D66, rechter, tweedekamerlid,
  rijkste nederlanders, Acon, gerechtshof Den Bosch.

  Dossier: D66, financiering, WEF en dodelijke vaccins.

  Met dank aan Juliette Dupont van OCCAM.

 7. Dit is de enige zinnige reactie….het is namelijk nep! Kijkt U goed naar het filmpje en o.a. het slechte acteerwerk. De overige reacties zijn natuurlijk gewoon menselijk positieve reacties.

 8. Dankjewel Karel. Voor je twee minuten oprechte woorden uit het hart. Kennis is macht. De waarheid komt steeds meer aan het licht. We doen het samen!

 9. U hebt ’n vreemde manier van ’n grove opruier iets positiefs te maken!
  Hoe is ’t mogelijk om zo iemand de hemel in te prijzen?
  Hij was en is ’n opruier die denkt iets te weten van besmettelijke virussen.
  HIJ heeft mensen bang gemaakt en bewust mensen laten besmetten, wat ’n looser!!!

 10. Internetbericht VKR alias Verraders KRant: Willem Engel zou medische misinformatie verspreid hebben.
  De Verraders KRant is duidelijk in de bonen: degene die keer op keer medische misinformatie verspreidde heet hugo de jonge: een basisschoolleraar die, net als zijn mede-landverraders, onbevoegd de geneeskunst probeerde te beoefenen en nog nooit betrapt is op de waarheid.

 11. Dank Karel voor de juiste opinie.

  Elly, wanneer word je eens wakker! Engel is geen opruier maar vertelt de waarheid waar jij totaal geen notie van hebt zoals blijkt. Doe eens onderzoek i.p.v de msm klakkeloos te volgen. Jammer dat je zo onnozel bent en je verder niet verdiept in de materie. Hopelijk gaan je ogen nog een keer open.

 12. Elly is een troll van de overheid, die alleen de hele dag in zijn/haar ‘cubicle’ furums en social media afstruint naar anti overheidsberichten, om daar dan zijn/haar toxische mening over uit te storten.

  Overigens zonder enig bewijs of argument.
  Willem Engel weet meer dan virussen dan Kuipers.
  Iedereen kan zich overigens na een weekje LOI viruses kundige noemen. Geen grap.

 13. Elly, Als je commentaar geeft moet je wel eerst onderzoek doen wat Willem Engel heeft gedaan ook jij slaakt alleen maar bombastische kreten uit en je weet niet waar je het over hebt. Waarschijnlijk hang je de hele dag boven de echoput en het nationale riool van Nederland de NOS. Maar voor jouw info. Willem Engel is een wetenschappelijk opgeleid iemand die onderzoek naar vaccins heeft gedaan voor zijn promotie onderzoek. Alleen tijdens zijn onderzoek kreeg hij belangstelling voor het dansen want hij dacht ik wil helemaal niet elke dag in een labo zitten maar creatief bezig zijn. Er zijn meer mensen die aan het eind van hun wetenschappelijk studie tot de conclusie komen dat ze iets anders leuker vinden. Wat jij doet is denigrerend over Willem spreken zo in de trant het is maar een dansleraar zoals hij altijd geframed wordt maar helaas voor jou wel een die wetenschappelijk gevormd is en die precies weet waar hij over praat helemaal als het gaat over virussen en vaccins. Jij bent alleen maar bezig als een kip zonder kop, mensen die het ook niet weten napraten dat zijn levensgevaarlijke individuen want die verspreiden nepnieuws. Willem is een kanjer!!!!! Ik hoop niet dat je je hebt laten vaccineren want dan heb je grote kans dat je over 10 jaar niet meer leeft want deze vaccins zijn levensgevaarlijk in Duitsland, Oostenrijk, N_Zeeland 2000 mensen aan oversterfte en er zijn nog meer landen. De database in de US met 18 miljoen mensen hebben 78 miljoen bijwerkingen en 250.000 doden in 2021. Dat zijn meer bijwerkingen, zelfs vele levensbedreigende, dan alle medicijnen in de wereld samen over de laatste 50 jaar. Normaal wordt een medicijn van de markt gehaald als deze meer dan 50 bijwerkingen in een jaar heeft maar ze gaan hiermee door, waarom denk je dat ze dat doen. Myocarditis en pericarditis hebben samen 150.000 bijwerkingen dit zijn 150.000 potentiele doden. Er zijn mensen die meer dan 100 bijwerkingen hebben gehad die zijn ook allemaal dood. Dus Elly blijf gerust in je eigen bubbel zitten maar dan word je niet erg oud.

 14. Elly, Als je commentaar geeft moet je wel eerst onderzoek doen wat Willem Engel heeft gedaan ook jij slaakt alleen maar bombastische kreten uit en je weet niet waar je het over hebt. Waarschijnlijk hang je de hele dag boven de echoput en het nationale riool van Nederland de NOS. Maar voor jouw info. Willem Engel is een wetenschappelijk opgeleid iemand die onderzoek naar vaccins heeft gedaan voor zijn promotie onderzoek. Alleen tijdens zijn onderzoek kreeg hij belangstelling voor het dansen want hij dacht ik wil helemaal niet elke dag in een labo zitten maar creatief bezig zijn. Er zijn meer mensen die aan het eind van hun wetenschappelijk studie tot de conclusie komen dat ze iets anders leuker vinden. Wat jij doet is denigrerend over Willem spreken zo in de trant het is maar een dansleraar zoals hij altijd geframed wordt maar helaas voor jou wel een die wetenschappelijk gevormd is en die precies weet waar hij over praat helemaal als het gaat over virussen en vaccins. Jij bent alleen maar bezig als een kip zonder kop, mensen die het ook niet weten napraten dat zijn levensgevaarlijke individuen want die verspreiden nepnieuws. Willem is een kanjer!!!!! Ik hoop niet dat je je hebt laten vaccineren want dan heb je grote kans dat je over 10 jaar niet meer leeft want deze vaccins zijn levensgevaarlijk, in Duitsland (20%), Oostenrijk(20%), N_Zeeland (2000 mensen) aan oversterfte en er zijn nog meer landen. De database in de US met 18 miljoen mensen hebben 78 miljoen bijwerkingen en 250.000 doden met 1,3 miljoen bijwerkingen, in 2021. Dat zijn meer bijwerkingen, zelfs vele levensbedreigende, dan alle medicijnen in de wereld samen over de laatste 50 jaar. Normaal wordt een medicijn van de markt gehaald als deze meer dan 50 bijwerkingen in een jaar heeft maar ze gaan hiermee door, waarom denk je dat ze dat doen. Myocarditis en pericarditis hebben samen 150.000 bijwerkingen dit zijn 150.000 potentiele doden. Er zijn mensen die meer dan 100 bijwerkingen hebben gehad die zijn ook allemaal dood. Dus Elly blijf gerust in je eigen bubbel zitten maar dan word je niet erg oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *