Overige

Klaus Schwab legt uit hoe ver zijn imperium reikt – Nederlands ondertiteld

12 thoughts on “Klaus Schwab legt uit hoe ver zijn imperium reikt – Nederlands ondertiteld
 1. Net als dat het geen toeval is dat de satanische maçonnieke Kabbalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maçonnieke lieden van joodse afkomst, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle staatsmedia ter wereld waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) bestuurd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

  Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door gebruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’ wapen heeft deze relatief kleine satanische joodse groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden en te onderwerpen en God uit de harten van de mensen proberen uit te bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e WO teneinde het Grote Plan te kunnen vervolmaken, waarbij hun langverwachte leider De Anti-Christ binnen niet al te lange tijd zijn al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon kan bestijgen, zodat deze Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie) de wereld met onrecht en onderdrukking kan corrumperen om de meerderheid der mensheid van Gods weg af te houden en richting de Hel te misleiden.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

 2. Die mag van mij nu direct doodvallen die griezel! Geef mij dat remote control speeltje eens even?

 3. Als ik hem hoor praten, krijg ik pijn in mijn hoofd, dus ik zet nooit meer een video van hem op!

 4. Hij heeft dan wel geen klein zwart snorretje maar je kunt hem wel zien als H2.0 Nee, niet als water maar als Hitler versie 2.0

 5. Hij vergeet te vertellen dat ze ook de rechterlijke macht wereldwijd in hun zak hebben.

 6. Mooi uitgelegd en helemaal waar iedereen die een belangrijke positie tot deze vaccins vervullen zijn joden

 7. We moeten klaar staan wanneer deze geestelijke oorlogsvoering ons totaal gaat vernietigen.God beschermt ons
  in ons denken. De val van babel zal ook daarna niet lang meer duren. De mens is nietig en zal Gods Heerlijkheid moeten aanschouwen. Eén voor één zal God aanbidden en niet de slang.

 8. God bestaat niet, ”gij zijt goden”! Elohiym is meervoud, wij zijn getrickte goden. Zie de geheime transcripten via Lawrence R Spencer? Alien interview, Matilda MacElroy & haar telepathisch contact met Airl, piloot van de gecrashte schotel 1947, spirit die technische pop gebruikte. Dit is prison planet, wij zijn hier gedumpt door het oude tirannieke imperium! Dissidenten van over heel de kosmos! Geheugen gewist door amnesia reïncarnatie apparatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *