Overige

“Kwantumtheorie: wat jij ten diepste gelooft, trek je aan” met Jhanna Houweling

Als kind leert Jhanna Houweling dat ze een dubbeltje is en nooit een kwartje zal worden. Daar neemt ze geen genoegen mee. Jhanna kiest haar eigen pad, maar heeft tientallen jaren niet door dat ze weg is van zichzelf. Als haar vierde echtgenoot zijn koffers pakt, krijgt ze een briljant inzicht: misschien ligt het niet aan de buitenwereld, maar aan haar. Jhanna verdiept zich in de neuro- en kwantumwetenschappen en de Indiase wijsheidstraditie Bhagavad Gita. Via die weg gaat ze op zoek naar zichzelf.

In deze aflevering deelt Jhanna het pad dat zij bewandelde van een schreeuw van haar ziel om hulp naar het leren lezen van haar eigen leven. Een leven dat ze leeft zonder weerstand. Mooie inzichten van Jhanna Er is onderscheid tussen degene die je bent, en de persoonlijkheid die je aangeleerd is vanaf je geboorte tot nu. Alles is energie en één onlosmakelijk met elkaar verbonden geheel. Het leven geeft je niet wat je wil, maar weerspiegelt je meest dominante gedachtenpatronen.

Jhanna Houweling is een actrice, presentatrice en theatermaakster vol vuur en energie, die ze naar eigen zeggen af en toe even moet laten knetteren. De inzichten die ze opdeed tijdens haar zoektocht naar zichzelf, heeft ze gegoten in haar theatervoorstellingen Kijken met andere ogen en Glad ijs.

Bron: https://www.jhannahouweling.nl/

Ook interessant:

What the bleep do we know. Deel 1 & 2 – Nederlands ondertiteld

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 420 times, 1 visits today)