Een Oorlog Reeds Verloren Robert Gorter

Laat uw voedsel uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voedsel (met dr. Robert Gorter) | # 3.65

Dankzij het bereik van de podcast komen er zo nu en dan bijzondere dingen op Sven zijn pad. Mooie initiatieven van mensen die verbinding zoeken, maar ook interessante projecten en nieuwe producten die de mens weer willen verbinden met de natuur en de staat van zijn die daar bij hoort, in dezelfde geest als Sven beoogt met zijn stichting Het pad der natuurlijke energie.

Zo werd hij recentelijk benaderd door de mensen achter Artemic, een voedingssupplement op natuurlijke basis dat het immuunsysteem op meerdere wijzen ondersteunt en het lichaam helpt een eventuele cytokinestorm de baas te blijven, om het middel onder de aandacht te brengen. Omdat Sven natuurlijk niet zomaar iets aanneemt alvorens het aan zijn volgers voor te leggen nam hij contact op met dr. Robert Gorter, die de claims van de fabrikant zorgvuldig heeft geanalyseerd. Samen bespreken zij hun bevindingen, in de hoop dat ook anderen daarmee gediend zijn met het oog op de onzekere winter die men te wachten staat.

Als u gebruik wilt maken van de kortingsactie die Artemic onze volgers aanbiedt, bezoek dan de website https://artemic.nl/ en gebruik indien gevraagd de code GEZOND LEVEN (met of zonder spatie maakt niet uit).

Om het onderzoeken van vergelijkbare zaken te ondersteunen kunt u meedoen met de loterij van stichting Het pad der natuurlijke energie op de website https://natuurpad.com/

(Visited 596 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *