Overige

Dr Hilde De Smet: Mondmaskers veroorzaken wél hypercapnie CO2 opstapeling

4 thoughts on “Dr Hilde De Smet: Mondmaskers veroorzaken wél hypercapnie CO2 opstapeling
  1. De Smet… hahaha. Je zou er maar Smet-vrees van krijgen. HAAAAAHAHAHA. XD

    Kom op zeg… het niveau… Iedereen hier weet sinds de flop van Hugo “laten we dat nou niet doen, het is enkel een vorm van schijnveiligheid” dat muilkorven een slechte zaak zijn. Gewoon logisch nadenken. De mens heeft van nature uit de baarmoeder geen kap op, dus dient de mens ongehinderd zuurstof te kunnen nuttigen. Alles dat men voor de mond stopt tijdens het ademen zorgt voor problemen. PUNT. Logisch. En weer door!!!

  2. Een school in Belgie..in Bilzen nl.Klavertje 3 ook nog Speciaal onderwijs zijn mondmaskers verplicht vanaf 6 jaar..Ik als oma van 2 kleinzonen op deze school heb ze een schriftelijke waarschuwing geatuurd dat ik dit NOOIT zal toelaten.

  3. Kunt u mij vertellen door wie dat verplicht is? Want op basisscholen in Nederland mag dat namelijk niet verplicht worden vanuit de overheid. Het mag hooguit een dringend advies zijn. De basisschool zelf is hier op geen enkele wijze bevoegd om zulke zaken/ verplichtingen in te voeren! Als ouder(s) en kind zijn hier (grond)wetten voor en je hebt bepaalde rechten. Ouders zijn hier echter niet altijd van op de hoogte, en soms scholen ook niet! Fijn dat u zo goed voor uw kleinkinderen opkomt.. respect! ☺️

  4. U kunt zich dus naar alle waarschijnlijkheid berusten op de (grond)wet(ten) en rechten die u heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *