25 thoughts on “Laffe agent mishandelt jong meisje. Wat zal zijn moeder trots zijn..
 1. Wat een mongool. Weer zo’n psychopaat bij de “politie”. Ze bedrijven zelf zo onderhand de meeste misdaad. Goed dat dit op beeld staat met die rotkop erbij ook. De volgende keer neem ik ook een stok mee over straat, goed? Oog om oog, tand om tand. Tuig…

 2. Het profiel van de nieuwe selectie agenten voldoet aan de cultuurverandering zoals omschreven in het BPOC.

 3. Dit is het lage gewetenloze soort dat ze willen hebben. Hier worden ze op geselecteerd. Hersenloos globalisten colaboratie tuig. Mijn bloed kookt bij het zien van deze schandalige aktie. Deze knuppelaar krijgt meer salaris dan een verpleegkundige. Arm Nederland wat is de afgelopen 2 jaar van je geworden.

 4. Normaal zou ie direct de zak krijgen plus de rest maar nou mag ie bij pedobeschermer ome ferdinand een kopje thee drinken en horen hoe zo’n goede trouwe agent hij is.

 5. De politie was je beste vriend.
  Vele agenten zijn de afgelopen jaren geronseld met het doel de nu uitgerolde agenda te verdedigen.
  Je moet een probleem met je geweten hebben om te menen dat je op deze manier de orde moet handhaven.
  Hopelijk gaan steeds meer mensen zien dat dit niets met onze gezondheid te maken heeft.

 6. Opsporing Verzocht: Een man in een zwart pak met gele strepen slaat kinderen in elkaar. Heeft U deze man gezien, bel de GGZ,

 7. Hij geeft duidelijk en bij herhaling aan dat de filmer afstand moet houden, en aan het meisje dat ze mee moet werken. Wie er dan voor kiest dat naast zich neer te leggen is niet alleen in overtreding, maar loopt de kans een paar tikken te krijgen.

  Dat lijkt me niet meer dan normaal.

 8. De politie is altijd in dienst van het staatisme, niet van u! Anarchisten weten dat al van in de jaren 1800! Zoek op? ”All cops are bad”, ”what think anarchists about violence?” in een anarchistisch bestuur is geen politie in dienst van het staatisme! Informeer hoe anarchisten een bestuur organiseren?! Het is ook niet zo dat politie altijd bestaan heeft, het is in het leven geroepen door het kapitalisme!

 9. Een controle oppositie trollen beweging , dit kanaal ?
  Filmpje is 2 jaar oud
  Mijns inziens , is het geacteerd

 10. Myconius, Meewerken met de politie? In welk land leef jij?
  Er is flink verzet tegen de politie op de manier waarop ze ons mishandeld.

  Dus als iemand niet meewerkt, hoe jong ze ook is, mag je haar dan een pak slaag geven?
  Ik wens jou hetzelfde toe in je nutteloze opmerking. En verder hoop dat deze agent snel wordt opgepakt, het liefst op dezelfde manier waarop dit meisje is behandeld. Schandalig. Dit kan alleen een land waar de hypnose van het kwaad de overhand heeft.

 11. Beste Hopla,

  Graag zie ik een onderbouwing van hetgeen je schrijft.
  Zullen we dan samen even acteren? Neem ik de knuppel en dan mag jij je verzetten. (zoals in het filmpje)
  En dan zal ik na afloop vragen wat je van mijn acteer gedrag vond.

 12. De video is volgens mij geen theater, ik heb er zo al veel gezien van over heel de wereld! YT laat juist massa bewijsvideo’s weer verdwijnen! De wereld-hoaxers, de superrijken gebruiken autoritairians & totalitairians om globalistisch alles te manipuleren & onder hun controle te krijgen! Ze heersen alléén door dicteren, luisteren doen ze nooit, ze hersenspoelen via de media ze wereldwijd in hun bezit hebben! Dystopie op wereldschaal, zonder zelf een horizontaal anarchistisch volksbestuur gaat men nooit kunnen winnen van de bezetters, het is al twee jaar oorlog, maar nergens echt verzet!

 13. Ik weet natuurlijkheid niet wat er voor die tijd is gebeurt ,maar volgen mij kan deze agent dit meisje niet aan .
  En word dan een beetje hardhandig

 14. Whahaha, deze agent kan het meisje niet aan? Kan met zijn geile poten niet van haar lijf af blijven ja!

 15. De Nederlandse politie begint steeds meer op de Junta in een Zuid-Amerikaanse dictatuur te lijken. Dit is het gevolg van de uitholling van de democratie de afgelopen veertig jaar.

  Rene Westermann

 16. Geachte,het is terecht dat zij gestraft wordt maar tijdens het meisje haar handboeien omdoen wordt er geen anderhalve meter afstand gehouden. En zij wordt in de handboeien op bovenlichaam geslagen met knuppel dat is minder want zij kon zich niet verweren plus dat zij ook in de boeien tegen die muur werd gekwakt. Hij had de knuppel verkeerd vast zag ik want in vechtsport is het anders nu gaat het niet daarom maar zij.

 17. Tjonge, tjonge.. tis in mijn ogen niet bepaald een ‘jong meisje’. Meer een opstandige tiener met een grote bek waar we in nederland steeds meer last van krijgen… Net zoals die moeder. Ik wordt kotsmisselijk van het feit dat als zo’n brutale tiener een lesje wordt geleerd, gelijk door het publiek dat ach zielig gevoel naar boven komt en het woord ‘jong meisje’ wordt gebruikt… bah !
  Je moet wel zaken los zien van elkaar en niet ALLES als politiegeweld zien. Want als ik zie hoe die jonge gasten zich tegenwoordig gedragen, had ik allang heropvoedingskampen opgezet. En wie het hier niet mee eens is is ziende blind. We moeten die jeugd niet meer behandelen zoals de heilige koe in India. En in dit geval sluit ik me aan bij de opmerking van Myconius.

 18. Tjonge, tjonge.. tis in mijn ogen niet bepaald een ‘jong meisje’. Meer een opstandige tiener met een grote bek waar we in nederland steeds meer last van krijgen… Net zoals die moeder. Ik wordt kotsmisselijk van het feit dat als zo’n brutale tiener een lesje wordt geleerd, gelijk door het publiek dat ach zielig gevoel naar boven komt en het woord ‘jong meisje’ wordt gebruikt… bah !
  Je moet wel zaken los zien van elkaar en niet ALLES als politiegeweld zien. Want als ik zie hoe die jonge gasten zich tegenwoordig gedragen, had ik allang heropvoedingskampen opgezet. De enige dagbesteding die de meeste hebben is urenlang turen op hun smartphone…. En wie het hier niet mee eens is is ziende blind. We moeten die jeugd niet meer behandelen zoals de heilige koe in India. En in dit geval sluit ik me aan bij de opmerking van Myconius.

 19. Hallo, wat ik altijd en eeuwig duister vindt dat er altijd gefilmt wordt tijdens een gevecht,arrestatie, ongeregeldheden en nooit en te nimmer ingegrepen wordt wat is dat voor iets schandaligs . Kijk deze tiener wordt gearresteerd maar om haar nu te slaan met met knuppel op haar bovenlichaam en zij handboeien op de rug om heeft dat is buitenproportioneel dan moet er ingegrepen worden en iet doorgefilmt worden . Als ik haar was zou ik ala direct deze wetsdienaar aanklagen wegens fysiek geweld.

 20. YT heeft al veel van dat soort video’s gewist, ze komen van over heel de planeet, heb er al massa zien dumpen door YT, ze hebben veel te verbergen! Wat ik niet snap, is dat er nergens ECHT verzet op komt! Het lijkt dat die allemaal hun persoonlijkheid overgenomen zijn door een soort bezetenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *