University of me

Verwarring alom! De persconferentie van 18 december 2021

Op 18 december 2021 was er opnieuw een persconferentie, waarna Nederland in een strenge lockdown gezet werd. Restaurants en winkels werden gesloten tot en met 14 januari 2022, waardoor Kerstmis vieren en het doen van aankopen voor Kerst een heel andere invulling kregen dan veel mensen verwacht hadden. In deze video analyseer ik drie verschillende elementen: 1. Welke verwarring veroorzaakte Jaap van Dissel als aanvulling op de beide kabinetsleden? 2. Welke emoties laat Hugo de Jonge zien bij de onzekerheden van de Omicron variant in vergelijking met zijn reacties bij vragen over de aanhoudende oversterfte in Nederland? 3. Welke hypnotisch huzarenstukje laat Hugo de Jonge aan het einde van de persconferentie zien? Tipje van de sluier: het is een ‘nested loop’. In deze video zoom ik enkel in het laatste deel in op NLP taalpatronen en in de andere delen focus ik me vooral op de emotionele beïnvloeding, iets dat nog meer centraal staat in het Positieve Psychologie Programma van University of ME®. Emoties bepalen de onbewuste aansturing van ons lichaam en onze reacties op situaties en zijn dus grotendeels verantwoordelijk voor ons gedrag. Welke emoties laten de bewindslieden zien en laten ze op ons achter? Je ziet het in deze video.

(Visited 1.123 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Verwarring alom! De persconferentie van 18 december 2021
  1. Het zal wel aan mij liggen: deze video is voor een ander publiek bedoeld dan ikzelf. NLP of niet, lullen tot je een ons weegt: het is en blijft een scam. Er is helemaal geen omicron variant. Schei nou toch uit. Er is nog NOOIT een virus adequaat geïsoleerd. Lees je nou toch eens in man! Hebben we dan NIETS geleerd van de afgelopen 20 maanden?! Er zijn wel een hoop criminelen die ons voorliegen. Dat is er wél aan de hand.

    Succes hè met je taalknobbel!

  2. Wat heb je aan NLP als je niet snapt hoe de wereld werkt… Het IS een complot dat er gaande. “It’s a big club and you ain’t in it.” ~George Carlin

  3. Even wakker worden, dan weet je dat het een gifprik is en dat ze 7 miljard mensen willen doden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *