Overige

Marianne Zwagerman: Wordt het oversterfte mysterie ooit opgelost?

Bovenop de 16.000 onverklaarde extra doden in 2021 loopt ook in 2022 de oversterfte weer op, zonder dat iemand weet waarom deze mensen eerder sterven dan verwacht. Het onderzoek door het CBS en het RIVM, op last van Pieter Omtzigt, flopte omdat de juiste databases niet gebruikt mogen worden.

Dr. Eline van den Broek, die in de klankbordgroep van het onderzoek zat, deelde in september haar kritiek op het onderzoek met de Tweede Kamer, maar wordt daar wat mee gedaan?
Waarom is er zo weinig belangstelling in de politiek en de media voor dit onderwerp, terwijl elke coronadode wel in het journaal werd vermeld?
Hoe kunnen we dit mysterie opgelost krijgen? En gaat het parlementaire onderzoek naar de coronacrisis iets opleveren als er al zoveel bewijsmateriaal is verdwenen?
Kijk naar een goed gesprek met Eline.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.577 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Marianne Zwagerman: Wordt het oversterfte mysterie ooit opgelost?
  1. Dus de 2de slaapkamer?
    Blijft maar doordoezelen!
    Of zijn ze bang voor de consequenties?

  2. Artsen, natuurkundigen, scheikundigen, microbiologen, farmacologen en alternatieve behandelaars, gesteund door juristen en journalisten, hebben hun krachten gebundeld in een interdisciplinaire werkgroep die nu internationaal in een netwerk is opgenomen. Hun doel is de inhoud en de werkzame bestanddelen van de nieuwe covid-19 vaccins voortdurend te analyseren en de effecten ervan op het organisme en het bloed te onderzoeken om ze aan het publiek voor te stellen voor kritische discussie. Daarbij zijn zij op zeer verontrustende resultaten gestuit. Hun waarschuwende conclusie luidt dan ook: “Om een concreet en dreigend gevaar voor het leven en de openbare veiligheid af te wenden, moeten de covid 19-vaccinatieprogramma’s onmiddellijk worden stopgezet”.

    https://hetanderenieuws.nl/covid-19-vaccins-opnieuw-in-de-schijnwerpers-van-wetenschappelijke-meetmethoden/#comment-17995

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *