Overige

Martijn Bloem – Beschouwing Covid-19 Nederland

 

De afgelopen maand heb ik geprobeerd deze informatie te presenteren aan het ministerie van VWS, de stichting Open Nederland, het ANP, Talpa Productions en nog meer. Alleen voor de rechtspersoon van stichting Open Nederland heb ik mijn verhaal mogen doen, echter is hier daarna niets mee gedaan. Het is moeilijk te bevatten dat al deze entiteiten niet de gevaren zien van het vaccinatieprogramma en het beleid van de overheid. Toch lijkt het zo nu en dan een trein die niet te stoppen valt.
Aan de hand van deze presentatie probeer ik een context te schetsen over hoe dit heeft kunnen gebeuren en waarom het nog steeds voort duurt. Aan de hand van deze informatie kunt u, naar mijn mening, een beter beeld krijgen over COVID-19 crisis in Nederland.

(Visited 481 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *