Overige

Mitchel van Duuren over ’the great reset’

Mitchel is een slimme ondernemer met de gave dat hij makkelijk doorziet wat er zakelijk speelt. Deze gave heeft hij op de huidige situatie losgelaten en hij geeft hier zijn analyse van de great reset (het boek van klaus schwab).

Deze video is opgezet als een potcast, dus men kan het aanzetten en er naar luisteren. Mitchel vertelt zijn verhaal helder en we vinden het prettig om naar te luisteren en tot ons te nemen. De inhoud is uiteraard minder prettig en voor sommigen ook erg confronterend. Hij noemt in het begin het voorbeeld van de kikker in een pan met water; dat zijn wij en waar de situatie naartoe dreigt te gaan. Zelf heeft hij zijn voorzorgen genomen en is deels off the grid gaan leven. Zodat hij de buitenwereld minder nodig heeft. Zo biedt zijn verhaal verschillende verrassingen en of lessen en of een heldere samenvatting voor degenen die de tijd missen om het boek te lezen.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.676 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *