Overige

Nabeschouwing Persconferentie BLCKBX TV met Igor van Kaam

 

Op vrijdag 26 november 2021 was ik te gast bij BLCKBX.TV tijdens de live nabeschouwing van de vervroegde persconferentie naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen. Graag deel ik mijn bijdrage hierin. Naast dat ik in ga op NLP leg ik ook uit wat mijn bezwaren zijn bij de genomen oude en nieuwe maatregelen en hoe manipulatie door de overheid eigenlijk werkt. Op zondag, 28 november 2021, verzorg ik LIVE een MasterClass NLP taalpatronen in de Persconferentie van afgelopen vrijdag.

(Visited 594 times, 1 visits today)
One thought on “Nabeschouwing Persconferentie BLCKBX TV met Igor van Kaam
  1. Zeker nooit van gehoord; Opkrassen niet nu maar 10 jaar geleden!
    Met de Jonge erbij, met zijn draai- bij-beleid elk jaar weer zeker tot hij zijn lustrum viert?
    Zou best willen dat zij beiden ras opkrassen.
    Tenslotte anders blijven zij aan met hun oneindig beleid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *