Overige

Neurenberg 2.0 gaat beginnen – Engels gesproken

De Neuremberg Trials 2.0 lijken van start te gaan in Polen; zie de aankondiging in de clip.
Waarom in Polen vraagt u? Dit, omdat alle andere (ge)rechtshoven over de gehele wereld (!!) blijkbaar allemaal OF te corrupt zijn OF te riskant zijn tot corruptie…

Polen is uit de dagelijkse nieuwsgaring ook een van de meest voorkomende landen die zijn poot stijf houdt wat betreft invloeden van buitenaf; zoals door de EU.

Zelfs het Internationaal Gerechtshof te Den Haag is blijkbaar TE corrupt om zaken aan te kaarten; dat bleek al toen de VS onder Trump aangaf support en erkenning terug te trekken; een veeg teken toen al…

Kijk naar de clip; eerste paar minuten in het Pools; tijdens de inleiding van de Neuremberg trials en het voorstellen van Reiner Fuellmich en zijn crew.
Daarna gaat het verder in het engels waarbij Reiner zijn gesproken tekst telkens vertaald worden naar het Pools.

Een heugelijke dag, eindelijk??

(Visited 10.954 times, 1 visits today)
20 thoughts on “Neurenberg 2.0 gaat beginnen – Engels gesproken
 1. Ik snap er de ballen van maar weet dat Reiner Fullmich van start gaat in Polen.Nou maar hopen dat ie alle geluk en wijsheid in pacht heeft om een goede start te maken.Deze man kan heel veel betekenen voor ons allemaal.Nou is het afwachten wat hieruit komt.

 2. Dit is heel goed nieuws. Ik heb voorvoeld dat het niet deugde, maar ben misleid door leugens. Te erg en groot om je te kunnen voorstellen, maar nu blijkt het. Al die arme mensen wiens levens bedreigd, verstoord en stuk gemaakt. Wanneer komt dit in het nieuws? Mensen moeten gewaarschuwd worden.

 3. Dit is m.i. flauwekul wat in de koptekst staat. Nu versta ik geen word Pools (en ik denk velen niet die deze site zien).

  Volgens mij is dit de opening van de onderzoekscommissie van het Poolse Parlement die vorige week plaatsvond met daarbij aanwezig Viviane Fischer en Reiner Füllmich. E.e.a werd in de Corona Ausschuss van vorige week of de week daarvoor alweer door Viviane meegedeeld.

  Geen onzin kopteksten neerzetten a.u.b.!

  Harold M ulder
  Nijmegen

 4. Gelukkig houdt Polen zich niet aan het ontoelaatbaar beleid dat de EU , onder de onverantwoorde leiding van U vd Leyen!
  Waar zij haar sporen aan verdiend heeft is en blijft een grote vraag.
  Daar velen het leven lieten in deze strijd zullen deze lieden die ervoor verantwoord zijn moeten boeten hiervoor!
  Wens Polen veel succes in deze strijd!
  Nexit mart Polit!

 5. De polen hebben in de oorlog ook ons geholpen, zijn erg kritische slimme mensen, lopen niet achter de leugens van de EU aan

 6. Ik denk dat bijna iedereen wel een pool of poolse in de buurt heeft , die het kan vertalen.
  Het gaat in ieder geval over NEURENBERG 2.0 , dat is duidelijk en zeker!!!!!!! Ik ben gelukkig nu!!!

 7. De Polen hebben enorm geleden in de tweede wereldoorlog. Van de Leyen is bij de EU neergezet als puppet van Klaus.

 8. Ja, geloof het maar? Zoals na de tweede wereldoorlog zeker? Toen hadden Amerika & Rusland een massa Nazi’s helpen ontsnappen met de ”paperclip operations”, de zogenaamde geallieerden? Stalin als geallieerde, whahaha! Nee, met videokes maken gaan jullie ook niet van de totalitairians & autoritairians afkomen, die moet men opruimen! Is twee jaar tijdverlies nog niet genoeg geweest?!

 9. Sommigen van ons hadden meteen al door dat het niet klopte. Zeg maar de meer slimmere onder ons.
  We hebben twee jaar verloren en meer…..
  Nu gaan ze zich aan onze kinderen vergrijpen. Misschien gaat dan het licht eens aan.

 10. Even verder kijken en dan begint het Engels. Niet direct weg kijken even doorspoelen mensen

 11. Ik heb vandaag iets gehoord waar ik helemaal niet goed van ben en ik hoop dat het niet waar is, giftige vaccins daar waren we al achter dat is geen nieuws, maar dieren worden met een stokje in de neus ingeent , dat wist ik niet, nu is er een Franse arts die denkt dat er ook gif zit op die stokjes van de pcr test.

  Weet iemand daar meer over?

 12. Ik wil niet veel zeggen maar je kan Google translate gebruiken voor de vertaling van het Pools. En inderdaad Engels volgt waarin ook letterlijk wordt gezegd “the virus is there but it is no more dangerous then the common flu”.

 13. Ja, inderdaad, ze besmetten opzettelijk met dat soort tests, ik heb nog nooit laten testen! Ben totaal tegen de zever van dat politiek tuig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *