Overige

De Groene Rekenkamer interviewt Professor William Happer: Meer CO2? Ja graag! – Nederlands ondertiteld

One thought on “De Groene Rekenkamer interviewt Professor William Happer: Meer CO2? Ja graag! – Nederlands ondertiteld
  1. Wat een verademing, deze meneer Happer. Naar alles wat ik gelezen en gevolgd heb over klimaat issues, heeft hij meer dan 100% gelijk. Deze site plaatste koort geleden een video die meldde dat de co2 meting eind 18honderd 0,04% was, en dit jaar was het 0,04%.
    En ja, vraag maar in het Westland, ze hebben moeite om schone! co2 te kopen. Bomen leven door co2 te absorberen, naast droogte hebben ze honger! En wat doet de politiek, beleid om meer bomen te kappen, hele ecosystemen naar z’n mallemoer. In aquaria waar ze meer co2 in het water vulde werden de vissen planten groter. Rond de hele noordpool staan diverse actieve haarpconstructies die o.m. de natuurlijke oceaanstromingen beinvloeden en/of ombuigen. Word wakker en ga actief op zoek naar de waarheid; de laatste jaren heb ik gewoon door goed zoeken zoveel echte feiten geleerd, en de profielen van misleiding.
    Ik ben een simpele maar nieuwsgierige surfer, van voor de bevrijding, en ik heb veel hoaxen en leugens voorbij zien tijdens mijn levenslijn. Het is tijd dat de goegemeente zich om echte waarheid gaat bekommeren. Dit is dus een hart-verzuchting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *