Overige

Niemandsland, Aflevering 7 – Farma & Ethiek

In deze aflevering van NIEMANDSLAND gaat Nico Sloot in gesprek met Wendy Mittemeijer-Ooteman en Dick Bijl over farma en ethiek.

Waar liggen de belangen van bepaalde samenwerkende organisaties in de medische/farmaceutische wereld en in hoeverre doen wij vanuit de reguliere zorg aan genezing of symptoombestrijding? Dick Bijl, arts en epidemioloog en Wendy Mittemeijer- Ooteman medisch-ethisch wetenschapper praten met elkaar over de veranderingen in de medische en farmaceutische industrie en hoe dat zich vertaalt in de zorg en onze samenleving.

“Mensen moeten op basis van eerlijke informatie zelf een keuze kunnen maken of ze zich willen laten v@ccineren”, aldus Dick Bijl. Wendy Mittemeijer- Ooteman vroeg zich als medisch ethicus en adviseur van de farmaceutische industrie het afgelopen jaar regelmatig af waar de ethiek gebleven is.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM

nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 353 times, 1 visits today)