Overige

Nieuwe serie: Het Virale Bedrog Deel 2 ( nu het juiste deel) – Nederlands ondertiteld

Helaas hebben wij vorige week het verkeerde deel geplaatst. Hoewel hier de ondertiteling begint met “deelvijf”, is wel de juiste versie. Dit is dus deel 2 van deel 1. Volgende week deel 3. Excuus voor dit vervelende ongemak.

Team HAN

Deel 1 ↓

Nieuwe serie: Het Virale Bedrog Deel 1 – Nederlands ondertiteld

 

Ik kan er, met alles wat ik de afgelopen jaren heb geabsorbeerd op het gebied de huidige “genees”“kunde,” met mijn verstand niet bij hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren.

Waarom wordt er nu zo moeilijk gedaan, en niet alleen in Nederland, over het vrijgeven van gegevens aan onafhankelijke onderzoekers? Wanneer dat in het voordeel zou zijn van gewone burgers, leidt dat dan niet juist tot de gedachte dat er achter de schermen wordt gerommeld?

Ik denk zelf dat het in dit geval, zoals in zovele gevallen, wordt misbruikt om een beeld in stand te houden, een perceptie, dat alles goed is geregeld, dat de landbestuurders het beste zijn wat ons land te bieden heeft, nobele lieden die precies weten wat ze doen, terwijl dit geenszins het geval is. En “geheimhouding in het belang van de nationale veiligheid” wordt aangewend om hun complete incompetentie te verhullen zodat dit circus eindeloos door kan blijven draaien.

Als er niet een massale ommekeer komt in het denken over ziekte en gezondheid, maar zeker ook over hoe dit land wordt bestuurd, dan blijven we een makkelijk en goedgelovig slachtoffer, elke keer wanneer men middels een gefingeerde pandemie
of andere “crisis” een achterliggende agenda wil doorvoeren. En je kunt er donder op zeggen dat die agenda niet is bedoeld om in ons voordeel te werken…

Gelukkig zijn er klokkenluiders en andere moedige mensen die alles riskeren om die ommekeer in ons denken op weg te helpen. We moeten hier altijd in ons achterhoofd houden, als weerwoord tegen degenen die denken dat deze heldhaftige mensen allemaal liegen, dat zij alles te verliezen hebben, en niets te winnen.

Waarom zouden deze mensen in de openbaarheid leugens vertellen en daarmee hun carrière op het spel zetten? Dat slaat nergens op. Dit zijn de nieuwe nobelen, de klasse waar de wereld om schreeuwt. Zich volledig bewust van de consequenties hebben zij de moed om ons te voorzien van informatie die niet is betaald door deze of gene belanghebbende. Voor mensen als zij neem ik mijn denkbeeldige petje af en maak een diepe buiging. Zij zijn degenen die pogen de betovering waaronder de meesten verkeren te doorbreken. Hoe moet er anders ooit iets ten goede veranderen? Zij verdienen onze volledige steun, en iedereen kan hierbij helpen door de informatie te absorberen en doorgronden en deze door te geven aan iedereen die het niet wil horen.

Een diepe buiging voor allen die voor ons in deze film hun hoofd boven het maaiveld uitsteken, met name de maker, Mike Wallach. Hij was enthousiast me toestemming te geven zijn documentairereeks te publiceren met Nederlandse ondertitels.

Als er ooit iets was dat je gezien moet hebben, dan is dit het.

Ik probeer waar ik kan de werkwoordsvorm gebiedende wijs te vermijden. Ik houd er niet van anderen iets op te leggen. Liever doe ik een aanspraak op de rede. Maar uitzonderingen bevestigen de regel.

Voor volgende generaties, geef het door!!!

Met diepe dank aan Erick voor de enorme klus van het professioneel vertalen van deze serie!

Het Andere Nieuws gaat pro, doe je mee?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2:

https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Mee doen met Het Andere Nieuws?

Mail: https://www.hetanderenieuws.nl/over-contact/

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 659 times, 1 visits today)