Café Weltschmerz

Nine Star Ki als wegwijzer – Peter Toonen & Nina Elshof

Nina Elshof (1961, Brummen) is afgestudeerd als binnenhuisadviseur en sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ze is founding director en hoofddocent van de Nine Star Ki & Feng Shui Academie en auteur van drie boeken waarvan ‘Huis & Ziel; de spirit van het opruimen’ haar meest recente werk is.

Nine Star Ki is in India ontstaan, naar China gemigreerd, waar het is samengevoegd met de Chinese dierenriem, en vandaar uit is het verder gemigreerd naar Japan, waar het verder is verfijnd. Met dit systeem werkt Nina. De basis wordt gevormd door de 7 sterren van de Grote Beer, de poolster (Polaris) en Vega en er wordt gewerkt met de 5 elementen aarde, hout, water, vuur en metaal.

Het gaat over grote cycli die steeds terugkeren, 729 jaar geleden ontstond het idee dat de aarde om de zon draait en niet andersom. Het wereldbeeld kantelde. En op dit moment zitten we weer op een omslagpunt. Wat er nu gebeurd is het kantelen van het wereldbeeld dat wij als normaal hebben beschouwd en de energetische tendensen kunnen houvast bieden in deze roerige tijd.

Nina kijkt bekijkt aan het einde van het jaar de verschuiving van de elementen binnen de bagua en interpreteert aan de hand daarvan de energetische tendensen voor het nieuwe jaar.

Zij spreekt met Peter over haar interpretatievoor 2020 en 2021 en licht een tipje van de sluier voor de energetische tendensen voor 2022.

Voor meer informatie over Nine Star Ki:

http://www.ninaelshof.com/

(Visited 342 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *