Overige

Noodroep van een tiener/ Stop jeugd “zorg” – Stop het kwaad

Noodroep van een tiener.

Via een agenda van geplande en vooropgezette staatsterreur en chantage, worden ze misleid en vernederd. De gevolgen zijn desastreus en zal nog lang naklinken.

Jonge en vrije geesten worden met voorbedachte rade verwoest. Soms heeft men er zelf niet eens erg in, maar iedereen voelt dat het niet klopt. Iedereen weet, dat wat er nu gebeurd, verkeerd is. Iedereen.

Dit moet stoppen. En wel direct. Zeg nee. En vraag mensen nee te zeggen.

Het is genoeg!

==

Stop jeugd “zorg” – Stop het kwaad

Met misleidende redenen, vooraf bepaalde agenda en vastgestelde uitkomst. Zonder enig bewijs van geweld worden jaarlijks tienduizenden kinderen onterecht uit huis geplaatst.

Een nog groter aantal levens zijn en worden verwoest.

De persoonlijke en maatschappelijke schade is niet te overzien.

Dit is een oproep aan de Tweede Kamer

Jeugdzorg medewerkers, beleidsmakers, rechters, advocaten juristen en allen die in deze schaduw wereld gedijen.

Zijn verantwoordelijk voor deze vernedering en minachting van de mens.Zij die mensenlevens verwoesten. Zullen verantwoordelijk worden gehouden. En antwoorden aan GOD.

STOP JEUGD “ZORG” STOP HET KWAAD

Bron: https://rumble.com/user/Rectify

 

(Visited 1.023 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Noodroep van een tiener/ Stop jeugd “zorg” – Stop het kwaad
 1. Helaas heersen hier op aarde endliche machten, z. g. gevallen engelen en demonische krachten, het is hier niet de hemel, die zovelen zich dromen en dat zal nog blijken, maar de mensheid kan daraan een einde maken, als zij maar zouden willen!

 2. Maar mensen, die voor de machtswellust zijn gevallen, en nooit liefde hebben gegeven, zullen aeonen lang in duisternis aan gene zijden lijden, voordat zij mischien weer mogen gered!

 3. Wow, wat een verhaal. Iedereen moet dit horen – en zeker ook Tweede kamer leden, en als die niet horen willen, moeten de mensen massaal in opstand komen tegen deze tyrannie. Ik moest steeds weer huilen her en der tijdens het verhaal en nu alweer als ik denk aan al die kinderen. Dit kan toch niet zo.
  Ik ben muzikant/schrijver/spiritueel leraar, 59 jaar en ik heb de samenleving al sinds de jaren ’80 steeds verder zien afglijden en verharden. De overheid, met kabinetten met telkens weer ongevoelige ministers – waar halen ze die toch steeds vandaan – heeft hierbij het voortouw genomen. Als er straks nog iets over is van de samenleving – de overheid maakt het nu met de corona gekte in hoog tempo kapot – zal de ongelofelijke crime van jeugdzorg de volgende grote affaire worden. Maar niet met deze moreel failliete overheid, die zal er alles aan doen om de geest niet uit de fles te laten komen. Die heeft er belang bij om kinderen – en ouders – kapot te maken, triest als het is en ook al zullen ze het nooit toegeven. Zoals Austin Fits zegt, het ligt in de plannen van de overheden om families kapot te maken. Want als ze de familiebanden kunnen breken, dan weten ze, dan winnen ze alles. Familiebanden, zeker in de eerste lijn, zijn namelijk de sterkste.
  Hier zijn echt duivelse krachten in het spel. Dit is echt niet menselijk meer. Het wordt moeilijk , maar we moeten met zijn allen vechten, voor onze kinderen, voor de wederkeer van menselijkheid in de samenleving. Wat moet deze beschadigde generatie later? Ik zie nu al dat steeds minder partners bij elkaar kunnen blijven. Daar moet je sterk voor zijn, niet beschadigd. En ouders zijn de natuurlijk bron die deze kracht, dit vertrouwen voor het kind moeten leveren – niet de overheid. Mijn God, help ons, om de overheid te stoppen die zich tegen de eigen bevolking heeft gekeerd en de meesten hebben het niet door en daardoor kunnen we niet goed genoeg terugvechten. Kinderen, ik heb jullie lief, alllemaal, het is niet jullie schuld. We zullen proberen met liefde en doorzettingsvermogen en kracht van het kwaad te winnen, en hopelijk kunnen jullie de liefde ergens voelen. Hou vol, laat je hart niet doven…

 4. Een 550.000 kinderen iedere tien jaar!
  Psychisch kapot gemaakt!
  Jeugdzorg is misdadig!
  Maak lijsten van de misdadigers.
  Kom in verzet!
  Als kind en als ouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *