Overige

Nu ook contant betalen en opnemen met de Florijn

De mensen achter de Florijn komen met de uitgifte van de contante Florijn precies op het juiste moment. Een aantal Amerikaanse banken zijn omgevallen, waardoor mensen zich nog meer realiseren hoe belangrijk contant geld is. Dat is dus geld dat niet op bij een bank op een rekening staat, maar waarover je vrij kunt beschikken. De Florijn biedt dus naast het gebruik van regulier geld een extra betaalmogelijkheid, hun ultieme doel is echter een extra geldstroom te creëren. Dat is in een tijd van geldkrapte keihard nodig.

Florijn

Volgens de mededeling van de stichting Florijn zijn ‘Contanten zijn altijd volledig vrij naar keuze te besteden en dragen bij aan de privacy van onze deelnemers. Bovendien hebben we met contanten niet te maken met digitale storingen en zijn we niet afhankelijk van overheden en banken. Kortom, deze contanten zijn echt van onszelf. Inmiddels is het netwerk groot genoeg om ze in te voeren en er is een grote vraag naar!’ Ze zijn per post te bestellen of op te halen bij enkele geldkantoren.

Op het ogenblik zijn er bijna 4.000 deelnemers aan de Florijn en meer dan 400 bedrijven waar je met deze munt terecht kunt.

Lees verder bij collega’s van DLM-Plus: https://www.dlmplus.nl/2023/03/14/nu-ook-contant-betalen-en-opnemen-met-de-florijn/

Zie ook: https://betalenmetflorijn.nl/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 1.289 times, 1 visits today)