Een Oorlog Reeds Verloren

Ontwaken in een digitale dystopie | # 3.70

Voor velen is de Coronacrisis een moment van ontwaken geweest, of het nu dankzij een specifieke gebeurtenis is geweest of een geleidelijk proces waarin men het theater doorzag en tot het besef kwam dat zij over veel wat er zich in de wereld afspeelt werden voorgelogen. Voor anderen echter was dit al lang geen nieuws meer en is de huidige toestand in de wereld niets meer dan de culminatie van processen in de geopolitiek en de financiële sector die al veel langer aan de gang waren.

De komende tijd zal Sven de verschillende, diep vervlochten facetten van het verhaal proberen te ontwarren voor een hernieuwde kijk op het nu. Context die ook in eerdere, oudere uitzendingen al is voorbijgekomen wordt herbezocht en herschikt teneinde ons beter te wapenen voor wat komen gaat. Want wie dacht dat er met een nieuw kabinet dingen een andere kant op zouden gaan, die heeft niet goed opgelet

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 711 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ontwaken in een digitale dystopie | # 3.70
 1. Dat zal ervan afhangen of het gewapend verzet er komt of niet, maar men moet niet op voorhand zitten bibberen … Rap nog videokes kijken of zelf al lang weten wat er echt aan de hand is?

 2. Na uw laatste booster hoeft u geen melding van bijwerkingen meer te maken
  bij Agnes van Kant.

 3. Twee risoco’s
  ——————–

  Riskante investering, Kaag was al gewaarschuwd bij het wel of niet kopen:
  Jan van Nassaustraat 50, ‘s-Gravenhage (2596BV …
  [Search domain walterliving.com] https://walterliving.com › nl › en › report › jan-van-nassaustraat-50-sgravenhage
  Jan van Nassaustraat 50 2596BV, ‘s-Gravenhage Type mansion Living 325m² Estimated value € 1,213,000 – € 1,412,000 This classic and large row house is located in the dynamic Nassaubuurt in ‘s-Gravenhage. The house was last sold in 2021. Becoming a home owner in the Nassaubuurt is a risky investment.

  Apeldoornse wifilantaren zijn bang voor honkbalknuppels en daarom worden deze palen weer beschermd met
  camera’s. De vernielzucht in de democratie is net zo grenzeloos als de gifspuiten van het WEF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *