6 thoughts on “Ook jij bent een kuddedier (ook al denk je van niet)
 1. Dat die ook zichzelf maar een kleedje aantrekken, met dat soort gezever gaan ze ook niet van de bezetters verlost geraken!

 2. Bij zoiets was de eerste vraag geweest: in de rij waarvoor?
  En wegens de persoonlijke aversie tegen de kleur rood had dat petje ook geen kans…….

  Vraag aan de ‘deelnemers’: wanneer ‘iedereen’ in de sloot springt, doet u dat dan ook?

 3. Net als dat het geen toeval is dat in de jaren voor deze al decennia geleden geplande pandemie ‘goochelshows’ opeens weer populair werden en als uit het niets overal ‘illusionisten’ als Victor Middelkoop, ‘Dynamo’, ‘Criss Angel’, Derren Brown en David Blaine (en een tijd eerder Uri Geller, ‘David Copperfield’ en ‘Harry Houdini’) als paddestoelen in de media tevoorschijn schoten, en net als dat het ook geen toeval is dat deze ‘goochelaars’ zich vrijwel allemaal en vrijwel altijd in zwarte kleding hullen en zich vaak ook met occulte symbolen versieren, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat de meeste van deze illusionisten van (Chazaarse) Joodse afkomst zijn. Gefinancierd en opgeleid door dezelfde satanische maçonnieke Kabbalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang leiden volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION.

  Waar deze ‘illusionisten’ zich voordoen als simpele goochelaars die via psychologische trucjes het brein van de toeschouwer simpelweg voor de gek houden (mindfuck), is de werkelijkheid dat we hier te maken hebben met echte magiërs die de meest onmogelijke ‘goocheltrucjes’ weten uit te voeren met hulp van demonen (een smartphone in een klein colaflesje weten te krijgen of iemands gedachten weten te ‘lezen’ heeft niets met illusie of psychologie te maken), om de al goddeloze mens nog verder van God te houden door te pretenderen dat magie en tovenarij niet bestaan en ook God slechts een illusie is.

  Dit zijn demonen waar ze een (tijdelijk) contract mee hebben afgesloten om in ruil voor aanbidding van hun meester Satan tijdelijke roem en rijkdom te verkrijgen, om vervolgens na afloop van dit contract te sterven aan ‘ziekte’, ‘zelfmoord’, een ‘overdosis’ of een ‘ongeluk’. Dit is dezelfde wijze waarop vele Hellywood-acteurs of zangers die vanuit het niets ten tonele verschijnen opeens na een wereldhit te hebben gescoord een glansrijke carrière tegemoet zien, om vervolgens volgens het afgesloten contract onzedelijk en duivelsvererend gedrag te promoten, en uiteindelijk na door de demonen psychisch compleet te gronde te zijn gericht ‘zelfmoord’ te plegen. Waar dit in werkelijkheid een duivels ritueel offer betreft, volgens de afgesloten uitzendovereenkomst fase A.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *