Overige

Hugo komt met prikabbo: iedereen minimaal 2 x prikken per jaar

In antwoord op vragen van Lisa Westerveld kwam dit naar boven:
– iedereen minimaal 2 x per jaar prikken.
– vaccin werkt niet tegen variant, maar de booster (die hetzelfde is) wel
– in april komt er een nieuwe variant van het vaccin, die wel werkt, dus mag iedereen opnieuw.
– vanaf februari komt 3G en waarschijnlijk 2GT gewoon weer terug.

De meest getroffen sectoren (door politieke keuzes) mogen straks de 2G en 3g gaan controleren. (Gratis, zonder vergoeding)

Uit debat: Ontwikkelingen rondom het coronavirus
21 december 2021

(Visited 3.184 times, 1 visits today)
8 thoughts on “Hugo komt met prikabbo: iedereen minimaal 2 x prikken per jaar
 1. Eerst de oude rommel opmaken, dan maak ik de volgende orderbestelling klaar?
  Is de Jonge verkoper of minister volksgezondheid mbt een expirimenteel product?
  6mnd soms om de 3mnd? Prikken maar !

 2. Dat die tirannen & hun prikkwaks die rommel maar in eigen lijf prikken! Dat ze zich ook maar met hun eigen lijf bemoeien!

 3. Net als dat het geen toeval is dat de satanische maçonnieke Kabbalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maçonnieke lieden van joodse afkomst die handpoppen als tante Merkel, ome Macron, neef Hugo en nicht Rutte volledig in de met shekels volgepropte broekzak hebben zitten, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle brainwash-massamedia ter wereld inclusief het zedeloze en verdorven Hellywood en vrijwel alle staatspropagandazenders waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) geregeerd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

  Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door gebruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’-wapen (de boeken van professor Norman Finkelstein, zoon van Joodse Hollocaust-overlevenden, geven hier een gedetailleerd beeld over) heeft deze relatief kleine satanische groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden en te onderwerpen en God uit de harten van de mensheid proberen uit te bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e Wereldoorlog teneinde het Grote Plan te kunnen vervolmaken.

  Want het schijnt bij een groot ‘wakker’ deel van de samenleving nog steeds niet door te dringen dat het Grote Geheim (dat zelfs de Grootmeesters der Vrijmetselarij niet kennen) niet slechts ’totalitaire wereldcontrole’ door de duistere elite is, maar dat het ultieme doel van deze vervloekte duivelvereerders al eeuwenlang is geweest om het op de al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon plaatsen van de langverwachte Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie), die de wereld vervolgens met onrecht en onderdrukking zal corrumperen om zo de meerderheid der mensheid van Gods weg af te houden en deze met alle macht proberen richting het Hellevuur te misleiden.

  Het gaat hier dus om een letterlijke strijd om de ziel van de mensheid. De strijd om wereldse macht en rijkdom is slechts een façade, een dekmantel van deze lieden om het werkelijke doel mee te verhullen. Dit is een strijd die al sinds het begin der tijden achter de schermen gaande is, maar waarvan de sluiers zeer binnenkort zullen worden opgelicht en waar ieder mens, gewillig of onwillig, getuige van zal worden. En eenieder die nu nog denkt vrolijk en vredig door te kunnen slapen en zijn vroegere levensstijl te kunnen voortzetten, die zal keihard uit zijn/haar droom worden wakker geschud door de aankomende realiteit.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

 4. prikabonnement?
  In 2005 zei bill g.: ‘we moeten mensen vaccineren tot het niveau van een huisdier’

  Blijkbaar is hugo al zover afgedaald, al heeft hij geen prik genomen.

 5. Satanisme? Men moet onderzoeken waar het vandaan komt die termen men hanteert in het zogenaamde christendom. Bij de Joden heeft het al een heel andere betekenis & dat zogenaamde christendom heeft veel Joodse teksten gaan fout uitleggen zeggen de Joden! Bij de Joden is Satan niet een gevallen engel, maar een engel die in opdracht van de zogenaamde almachtige de gelovigen test. Maar ook de Joden zijn niet de oudste bronnen, moet ik er weer een tekeningetje bij maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *