Blue Tiger Café Weltschmerz

Oudejaarsconference van Chris van der Ende: galgenhumor in dodelijke tijden

Sociëteit Weltschmerz en Hart voor Humor presenteren De Ravage. Heeft u ook iets te lachen op oudejaarsavond. Met cabaretier Chris van der Ende De Ravage gaat over de afgelopen coronatijd en de verdere verloedering van de maatschappij. Chris neemt u mee door het jaar op ongenuanceerde wijze, zonder woke-ongein en is niet bang om de grens op te zoeken. Verwacht geen liedjes, geen ontroering – maar de keiharde realiteit. En zoals vaker in deze tijd gemerkt wordt; niets is lachwekkender dan de waarheid. Chris van der Ende is één van de ervaren krachten achter Hart voor Humor. Hij is adopteert uit Brazilië, noemt zichzelf “een lompe boer verpakt in een tropische verassing” en is de eerste gecancelde Nederlandse stand-up comedian die niet meer op TV mag optreden, omdat Tunahan Kuzu (DENK) kamervragen heeft gesteld omtrent zijn grappen over donkere mensen en Zwarte Piet bij omroep Powned. Hart voor Humor staat pal voor artistieke vrijheid en het vrije woord. Chris van der Ende is daar de belichaming van. Zijn stijl van humor is niet gemaakt voor tere zieltjes. Chris is o.a. bekend van programma’s als The Comedy Factory, De Slimste Mens (België), Jörgen Raymann en Powned.

(Visited 1.297 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Oudejaarsconference van Chris van der Ende: galgenhumor in dodelijke tijden
  1. Ik heb niet eens de video moeten kijken, zag het al in de titel, dat alleen al interesseert me totaal niet, oudejaar, niewejaar, dikke zeik, hoe kan men een jaar vieren dat zogezegd pas begonnen is? Per dag is voor mij al meer dan genoeg hier! & Ze zijn de tel hier al dikwijls kwijt geweest hee? Bestaat het leven hier nog maar 2022 jaar? Ze beginnen zogezegd hier weer te tellen vanaf de geboorte van iemand die historisch nooit heeft bestaan! Andere culturen hebben eigen kalenders! Trouwenst tijd bestaat niet, men zet ergens alléén maar klokken gelijk om afspraakjes te kunnen maken, die klokken zelf zijn zot aan het draaien met altijd weer dezelfde cijfers! Die klokken bewijzen geen bestaan van tijd!

  2. Ik vond het heel goed en leuk ! Ga zo door Chris !! Triest dat hij één van de weinige cabaretiers is die zich durft uit te spreken tegen de Corona-HOAX. En ook triest dat hij van TV is verbannen door zogenaamde ‘deug’-mensen. Vrijheid van meningsuiting is een recht, en zal ik altijd blijven verdedigen, ook al ben ik het met iets niet mee eens.
    Iedereen heeft het recht zijn mening te geven en te uiten. Dit recht staat nu zwaar onder druk door ‘deug’mensen: Nieuwe moraalridders, die wel even bepalen wat wel en niet gezegd mag worden. Bah, walgelijk !!
    Chris, mijn steun heb je !! Ik wens je nog veel grappen toe om te delen met mensen die wèl om jou kunnen lachen en/of eens stil staan bij de idioterie van de laatste tijd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *