7 thoughts on “Pierre Capel – Booster?
  1. Voorlopig nog even een roepende in de woestijn. Wat Pierre Capel niet lukt lukt straks de klimmende oversterfte mogelijk wel. De schok zal als een moker aankomen als het wakker worden zich als een olievlek over het land gaat verdelen. De WEF boys en girls hebben denk ik hun koffer al in de gang klaargezet.

  2. De “booster” is van een ander merk als de eerste twee prikken.
    Op deze manier kunnen de fabrikanten elkaar de schuld geven van de bijwerkingen.
    Slim en boosaardig.

  3. Ik ben maar een leek en volg de heer Capel al meer dan een jaar, ben soms wanhopig dat niet meer mensen de moeite nemen om zich hier in te verdiepen. U bent geweldig

  4. Die WEF boys en girls weten allang waar ze naartoe moeten, als de pleuris uitbreekt.

  5. Nevenwerkingen vaccins en boosters ernstiger dan gepubliceerd? Waar komt de oversterfte vandaan?

  6. De aansprakelijkheid is juridisch uitgesloten. Dat maakt het mogelijk voor allerlei farmaceuten om de gekste experimenten over ons uit te rollen. De politiek heeft dit mogelijk gemaakt. En dat is een heel gevaarlijk spel. Kinderen hebben een immuunsysteem dat nog lerende is. Zij dienen juist in aanraking te komen met virussen om sterkter te worden. Ook dragen kinderen bij aan het de groepsimmuniteit. Als hun natuurlijke legertje (immuunsysteem) wordt uitgeschakeld, heeft dat een effect op de gezondheid van de hele bevolking. Farma speelt met vuur, en ik vraag me af of dit opzettelijk is. De “overbevolking” vindt men een groot probleem. Gates is openlijk gekomen met de oplossing: vaccineren…. Duik maar eens in zijn familiegeschiedenis. Ook Rockefeller en Henry Kissinger willen depopulatie. Wat een mooie kans….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *