7 thoughts on “Peter Bierhof: Er staat iets groots te gebeuren
 1. Kijk eens bij Perry Stone..op YouTube. Dominee heeft een droom… ongeveer vier jaar geleden, over tsunami New York…

 2. Pieter Bierhof zit twee dingen te doen, en heeft iets in zijn mond als hij spreekt. geen fatsoen die kerel. Dus uitzetten die video dan maar

 3. Kunt u mij in contact brengen met Peter Bensen? Heb de caps Invermectine besteld en betaald maar niet gekregen en ook geen reacties van het bedrijf (link onder een ander YouTube filmpje van u met hem.

 4. Kunt u mij in contact brengen met Peter Bensen? Heb de caps Invermectine besteld en betaald maar niet gekregen en ook geen reacties van het bedrijf (link onder een ander YouTube filmpje van u met hem.

 5. Graag zou ik in contact komen met Peter Bensen. Heb de Invermectine 24 nov besteld maar nog steeds niets gehoord en ook betaald!!!! Het bedrijf krijg je geen reactie van en ook geen korting!!!!! (Link onder een ander filmpje op YouTube van u met hem)

 6. Er wordt schaarste gecreëerd… Ja absoluut. En meer:
  – quarantaines bij voedselbedrijven: geen oogsten, geen verwerken, geen logistiek
  – zeecontainervervoer loopt vast, voedselimport in gevaar
  – hamsteren kan zo weer beginnen als de schrik er bij de bevolking weer inslaat. Lege schappen in de supermarkt?
  Dus begin een moestuin! Of maak je bestaande moestuin groter. Of zoek iemand die grond beschikbaar heeft. Zet een schop in de grond want je moet wel eten!
  Nu, in de winter, is de beste tijd om je grond klaar te maken. Op de ouderwetse manier met spitten en mest kruien, of nog veel beter: laat de natuur het werk voor je doen en leg een dikke deken van vlasstro of koolzaadstro op het stuk grond dat je productief wilt maken. Ook al staat het onkruid kniehoog, een dikke mulch van stro en/of bladeren doet het werk voor je, dan heb je in het voorjaar mooie rulle grond om in te zaaien. Doen! Want de tijd dringt.
  En als je toch bezig bent, leg dan meteen een voedselvoorraad aan. Als je dat al niet gedaan hebt.

 7. Ook ik heb niets ontvangen wie heeft het telefoon nummer van deze oplichter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *