University of me

Podcast | Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus! Duh…

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Maar klopt dat eigenlijk wel? Of komt de één van Venus en de ander van Saturnus? Ben je een Lucifer of een Satan? En wat heeft dat met Sneeuwwitje te maken? Nogal vreemde vragen zul je denken. En dat zijn het ook. Sterker nog, de meeste mensen zullen zeggen dat het onzin is wat ik hier vraag. “Is het Igor nu echt naar het hoofd gestegen?” Misschien… Maar mag ik je meenemen in een verhaal waarvan de kans groot is dat het metaforisch is, maar misschien daarom óók waar? Heel misschien? Al zul je het niet geloven. Dat deed ik eerst ook niet en doe ik eigenlijk nog steeds niet helemaal. Al weet ik donders goed dat je zelfs van metaforen veel kunt leren.

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 460 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Podcast | Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus! Duh…
  1. Spirits worden hier van over heel de kosmos gedumpt & in vleeslichamen gedwongen geïncarneerd door tech als amnesia machines van het oude tirannieke imperium! Zie Lawrence R Spencer & ”alien interview”, verpleegster van het Roswell leger was getuige van de schotel crash 1947. Het script had ze kort voor haar dood doorgegeven aan bovengenoemde auteur de het heeft gepubliceerd.

  2. Wat zegt Lawrence R Spencer over dat script? Dat het niet aan hem is om dat te bepalen, hij is niet de auteur van het script, dat kwam van de verpleegster. Ieder moet maar zelf de puzzels weten samen te leggen, of intuïtie gebruiken, het is geen kwestie van een soort ufokerk te gaan stichten, hij heeft gewoon geheime informatie gepubliceerd, je doet ermee wat je zelf wil, conclusies moet men zelf trekken. Skeptici over het boek zeggen, dat hij maar claimt dat van die verpleegster ontvangen te hebben, dat hij het zelf allemaal verzonnen had. Dat kan, maar ik denk het niet. Ik denk niet dat hij zo’n ingewikkeld verhaal kan zitten verzinnen dat zo goed aansluit bij zo vele andere onderzoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *