Overige

Reiner Fuellmich en Viviane Fischer in onthullend interview met James Corbett – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuelmich en Viviane Fischer van Stiftung Corona Ausschuss spreken met onderzoeksjournalist James Corbett van corbettreport.com. Stiftung Corona Ausschuss (Stichting Corona Committee) houdt zich sinds juli 2020 bezig met kritisch onderzoek naar de noodzaak en effecten van de ongekende beperkingen die overheden aan de bevolking hebben opgelegd in het kader van het “bestrijden” van Covid-19.

Denkt u ook dat het niet klopt wat overheden doen en zeggen? Wilt u weten hoe het echt zit? Kijk dan naar dit interview over de machten en krachten die achter de schermen de touwtjes in handen hebben.

(Visited 3.222 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Reiner Fuellmich en Viviane Fischer in onthullend interview met James Corbett – Nederlands ondertiteld
  1. Ik dacht dat ik wel over mijn piek van verbijstering heen was maar deze video voegt er weer een heel nieuwe dimensie aan toe. Het werkelijk begrijpen dat we in een geheel nieuw tijdperk zitten waar niets meer is zoals gedacht, midden in een 4de wereldoorlog, het is nog steeds moeilijk werkelijk te bevatten.
    Overigens doet deze site precies waar ik zelf ook al aan dacht, nl fungeren als een soort TV gids zijn voor alternatieve kanalen. Voorheen vervulde YouTube de functie van het samenbrengen, als startpunt dienen, maar die weg wordt dus grotendeels afgesneden. Een heel goed initiatief daarom.

  2. Als het Reiner Fuellmich lukt dan is hij geen keizer maar God. De halve wereld heeft zijn hoop op hem gesteld. Als hij faalt zijn we allemaal de klos of erger.

  3. De wereld gaat wakker worden!!! De psychopaten globalisten gaan onherroepelijk verliezen! We moeten hier wel tegenin gaan voor onze kinderen en kleinkinderen! Alles wat ze bedenken saboteren en tegenwerken! En zoveel mogelijk wakker schudden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *