Alternatief tv

Repliek op Volkskrantcolumn van Sander Schimmelpenninck

Geachte Sander Schimmelpenninck.
Je diskwalificeerde jezelf met een zeer kwetsende en haatdragende column tegen ongevaccineerden in de Volkskrant van Maandag 1 November. Je misbruikt daarin je intelligentie en krediet ten dienste van haatzaaierij en polarisatie en noemt dat bombastisch ‘altruïsme en burgerschap’. ‘Vaccinweigeraars’ mogen van jou worden uitgesloten van het publieke debat omdat ze ‘op basis van religieus fanatisme en extreemrechtse complotdenkerij’ hun eigen narcisme botvieren. Welja. Een belangrijk deel van het coronaprotest komt van links. Als kind van de vrijzinnig kritische jaren 60, 70 en 80 was ik bijvoorbeeld 30 jaar lid van Groen Links en geloof niet in complotten. In mijn opvatting draait de wereldgemeenschap rond in een destructieve tunnelvisie, die vergelijkbaar is met de irrationaliteit van een mondiale oorlog. Het feit dat je ‘vaccinweigeraars een symptoom van de door sociale media opvlammende sociale rot’ noemt die ‘geen plek in het publieke debat verdienen’ is censurerend, totalitair en antirechtstatelijk. Het internationale Coronaprotest is in de kern een burgerrechtenbeweging voor het herstel van klassieke vrijheden en grondrechten.

Boven je column hangt een immens taboe, waar de meeste ‘MSM journalisten’ over zwijgen: Vaccinatieschade. Erkende en niet erkende slachtoffers van de vaccinatieoperatie. Het bijwerkingencentrum LAREB meld op dit moment 161.470 lichte en zware bijwerkingen naast 545 doden. De media zwijgt hierover. Volgens kritisch medisch wetenschappers is het echter nog maar de top van de ijsberg. Het meldpuntvaccinatie.nl registreerde reeds 2344 directe vaccinatiedoden. Het is een geselecteerde slachtoffergroep van mensen onder 80 jaar, zonder onderliggende ziekten en overleden binnen 30 dagen, (vaak tussen 4-10 dagen) na de vaccintoediening. 70% is onder de 60. Ofwel 1500 jonge mensen stierven direct aan het vaccin. Laat dat even landen, Sander. Dat zijn meer jonge mensen, dan aan Covid stierven. En ja pijnlijk genoeg: 75% is vrouw. Daarnaast zijn er waarschijnlijk duizenden vaccinatieslachtoffers na 30 dagen. Het is voor mij moreel onacceptabel dat de patriarchale samenleving onze vrouwen en kinderen opoffert in een zinloze beheersingsillusie van het virus.
XXX
Vaccinatiedruk op onze jeugd is volledig disproportioneel en dient geen redelijk doel. Ouderen die kwetsbaar of bang waren kunnen allang gevaccineerd en beschermd zijn. Niet prikken is nu ieders eigen risico. Uitsluiting en vaccinatiedwang is niet alleen een gevaar voor de maatschappelijke cohesie en de burgerrechten. Het is gezien de afname van immuniteit bovendien een gevaar voor de volksgezondheid. Mijn vriendin is een gewaardeerde HBO docent met een eigen therapiepraktijk en maakt nu plannen om het steeds vijandiger Nederland tijdelijk te ontvluchten. Willen we die samenleving? Je bent een talentvolle en intelligente man Sander, maar je zit in een tunnel van onwetendheid en voorgeschreven werkelijkheid. ‘Altruïsme’ betekent dat je de moed opbrengt je talenten en intelligentie in te zetten om ten bate van de gemeenschap die pijnlijke vragen te stellen, die binnen het establishment van politiek en media nu verboden zijn. Hopelijk durven jij en je verblinde mediacollegae ooit die stap te maken.

Bezoek www.alternatief.TV

(Visited 1.166 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Repliek op Volkskrantcolumn van Sander Schimmelpenninck
 1. Het is wel goed als informatie, maar dat wisten we al, die aan de andere kant geloven het niet & luisteren niet! Wat moeten we dan doen? De officiële platleggen & het politieke tuig pakken!

 2. Niet verbazingwekkend bij zo’n slap figuur aan de leiband van maxima die ondernemende vrouwen in ontwiikkelingslanden slavin maakt van banken.
  Maar er is is meer, dit zijn lui die het neonazispeldje van Onkel Klaus dragen.
  Met gelijke machtsmiddelen: knuppel je ze uit hun honk, tuig sinds eeuwen sinds er weer een willempie door een schimmelp… het land werd binnengehaald. Kwestie van democratie, republiek of steuntrekkers aan het roer?

  Toeval of niet, maar Sigrid Kaag (Ali Cyaankali) werd geinterviewd door…. je raadt het al een Sander Schimmelp…
  Viezer en vuiler is het niet te bedenken. De schimmige afstammeling Sander Schimmelpenninck maakt een Baudet volledig zwart.

  Deze beschimmelde familie vindt je gemakkelijk terug door ff te rechercheren of boeken te lezen. Eeuwen van kontlikken?

  Nature of nurture?

  PS Zolangzamerhand geloof ik bijna in de rassentheorie van Adolf H. als ik de WEFFERS i kabinet en kamer zie!

 3. Het tijdelijk ontvluchten van NL lijkt mij lastig. Waar naar toe?
  Hongarije, Polen, of Zweden.

  Misschienis het veel beter de Macrons, de Merkels en de Rutlers met Klaus Schwab
  te dwingen deze planeet te ontvluchten met een ruimteschip van Elon Musk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *