De Gulden Middenweg

Veritas Vos Liberabit: De week van de Kentering, heel Nederland is C19 moe

5 thoughts on “Veritas Vos Liberabit: De week van de Kentering, heel Nederland is C19 moe
 1. Heel Nederland? Dan zaten we niet meer gegijzeld toch? We zijn bezet, te vergelijken met de tweede wereldoorlog, dus echt verzet is wel nodig, want we zitten nu in een politiek bureaucratisch concentratiekamp! Ze hebben van al die landen 1 groot gijzel concentratiekamp gemaakt om daarmee gezonde mensen te gijzelen onder het valse argument dat we zonder symptomen ziek zouden zijn, de trick om ons onwettig de vrijheid te kunnen ontnemen, als heel Nederland ertegen zouden zijn, dan kan dat toch niet? Niet heel Duitsland was toen ook tegen Hitler!

 2. Leugens doden. In de eerste plaats de gevaccineerden, dag in dag uit.
  Helaas doden de leugens niet de leugenaars, althans niet direct, want
  na enige tijd ontdekt men de waarheid en gaat men preventief tegen
  een massamoord de moordenaar oppakken, veroordelen en berechten.
  Dit laatste lot zal velen treffen van onderstaande lijst na een tribunaal.

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Danny Rothschild | World Economic Forum
  Nikki Sterkenburg
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  Zij zullen zich verschuilen achter ‘ik heb het niet geweten’
  “Carnets de Guerre COVID-19” werd al tussen januari en november door
  Didier Raoult geschreven. Toen al het biowapen voor het vernietigen
  van de mens onthult, ISBN 13 : 978-2-7499-4641-2
  http://www.michel-lafont.com

  Luc Montagnier werd en wordt ook zwaar gecensureerd. Verder vindt je misschien
  nog onderstaande (bron verloren):
  De maandenlang volgehouden leugen dat de Covid-19 vaccinaties enkel in het spierweefsel blijven, werd al in diverse wetenschappelijke studies definitief ontmaskerd. Nu zou ook uit een autopsie op een overleden gevaccineerde zijn gebleken dat de genetische mRNA instructies zich – net als het spike-proteïne dat door de vaccins wordt aangemaakt – inderdaad door het hele lichaam naar alle organen verspreiden.

  Een geschokte infectieziektenspecialist uit New Jersey, die uit angst voor represailles niet bij naam wil worden genoemd, reageerde dat ‘dit betekent dat uiteindelijke IEDERE gevaccineerde schadelijke bijwerkingen’ zal krijgen.

  En omdat gevaccineerden door dit mRNA in permanente ‘spike fabrieken’ zijn veranderd, zullen die gevolgen hoogstwaarschijnlijk onomkeerbaar zijn. ‘Dit is een wereldwijde tijdbom,’ is dan ook zijn conclusie.

  De autopsie op een tegen Covid gevaccineerde zou de eerste in zijn soort zijn geweest, en bracht aan het licht dat bij de overleden 86 jaar oude man 24 dagen na zijn injectie in vrijwel al zijn organen ‘viraal RNA’ werd gevonden.

  Geen Covid, negatieve test, daarna ADE veroorzaakt door fatale vaccin-virus combi

  Na zijn eerste Pfizer shot op 9 januari kreeg de man almaar meer gezondheidsproblemen, waardoor hij na 18 dagen in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Hij had echter geen klinische Covid symptomen, en ook zijn test was negatief. In het postmortem rapport staat dan ook dat er ‘geen morfologische veranderingen als gevolg van Covid’ in zijn lichaam werden aangetroffen.

  De medische autoriteiten zeggen dat de 86 jarige alsnog Covid opliep via een andere patiënt op de zaal, maar de autopsie bewijst dus dat de schade aan zijn organen al vóór zijn opname werd aangericht.

  Dat laat feitelijk maar één oorzaak over: het vaccin. En toen de man in het ziekenhuis inderdaad alsnog besmet werd, had hij geen schijn van kans, en kreeg hij een ADE (Antibody Dependent Enchancement) reactie, waar tal van onafhankelijke wetenschappers (zoals professor Pierre Capel) en experts al maanden voor waarschuwen.

  Virus-RNA gecreëerd door vaccin-mRNA?

  ‘Het vaccin kon het virus er niet van weerhouden in ieder orgaan te dringen,’ schrijft de Amerikaanse radio presentator Hal Turner. Er is evenwel nog een andere mogelijke verklaring: dat ‘virale RNA’ is in realiteit gecreëerd door het vaccin-mRNA.

  Tenslotte coderen alle in het Westen toegelaten vaccins het lichaam om het spike-proteïne van het (veronderstelde) virus aan te maken. Uit een recente Pfizer studie in Japan bleek dat enkel dit spike proteïne – dat opzettelijk is aangepast om zich beter aan de menselijke ACE2 receptoren te kunnen binden – verantwoordelijk is voor alle gezondheidsschade, en zich na vaccinatie door het hele lichaam verspreidt, ook naar de hersenen, zoals ook in een recente Nature Neuroscience studie werd aangetoond.

  Commentaar Onno: Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, prof Pierre Capel, Didier Raoult, Jean-Bernard Fourtillan, Henry Joyeux, Peter Borger, hadden hier al herhaaldelijk voor gewaarschuwd. Foutillan werd zelfs opgesloten. Maar curieus genoeg
  melde Ab Osterhaus dat al zijn proefdieren feitelijk dood gingen aan cytokinestorm na besmetting. Zelfde waarschuwing van dr Mike Yeadon, ex Pfizer president.

  Ratten nemen dit vaccin niet en wachten eerst de resultaten af bij het proefdier mens!

 3. VELE DODE GETUIGEN BLIJKEN GELIJK TE HEBBEN

  Van Tesla tot Bakker-Schut
  ———————————————
  Kary Mullis – uitvinder van de PCR-test – kunnen we het helaas niet meer vragen. Van professor Montagnier had hij in ieder geval geen hoge pet op. Van de oplichter Dr. Fauci overigens ook niet.

  UPDATE 7 juni 2021

  Dr. Judy Mikovitz en Dr. Robert O. Young kennen Montaigner en hebben zelfs in het verleden met hem gewerkt. Door beiden wordt bevestigd, dat ze contact met hem hebben opgenomen om zijn uitspraken te verifiëren. Hij heeft niet gezegd dat de gevaccineerden binnen 2 jaar zullen sterven, laat staan dat er massaal lijkverbrandingen gaan plaatsvinden. Hij wil alleen bevestigen dat het stomste wat je kunt doen is het experimenteel injecteren van gezonde mensen tijdens een pandemie.

  Prof. Dr. Dolores Cahill uit Ierland beweert overigens wél dat gevaccineerden zullen sterven in de periode van 6 maanden tot en met 2 jaar na de injectie en
  blijkt het gelijk aan haar kant te hebben. Maar dat was al bevestigd door lekken uit DARPA over het biowapen voor het uitroeien van de wereldbevolking.

  Wat nogal eens vergeten wordt dat de vaccinatie nabestaanden aanzet tot aanslagen op Schwab, Gates, Kaag, Soros en Mark Rutte. Moeten we deze
  wef-adepten ook rekenen als overleden met of door corona is een vraag.

 4. Inderdaad, de grote massa die zich laten prikken zijn dombo’s die de rest zo meesleuren in de zelfmoord door in de pas te lopen van de bezetters, het is nergens voor nodig & mag nooit gepusht worden, van in het moment dat ik in 2020 die Van Ranst bezig zag & hoorde wist ik al, dit kan niet, zo iemand hoort hier geen bevelen uit te delen, die moet neergeknald worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *