Klagemauer

Rusland: Niet meer spelen met vuur! – Nederlands ondertiteld

De Amerikaan Ron Paul uit zich kritisch over de politiek van Amerika en haar twee grootste partijen ten aanzien van Rusland. Door Rusland-bashing, speelt de Amerikaanse politiek letterlijk met vuur. Wordt het verder aangewakkerd, dan kan het een atoomoorlog ontketenen. De hetze tegen Rusland is geconcentreerd rond Oekraïne. Ron Paul: “In dit geval riskeren we totale vernietiging vanwege de vraag wie Oost-Oekraïne moet besturen! Is er ooit zo veel geriskeerd voor zo weinig?

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 677 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Rusland: Niet meer spelen met vuur! – Nederlands ondertiteld
  1. Alle politici zijn tuig! Ook Poetin, pilarenbijter, KGB figuur, steunt een moslimstaat in Rusland!

  2. Als het dan toch een kernoorlog moet worden, dan zijn we wel mooi af van Washington en Geneva met Klaus Schwab.
    Liever een kernbom op Washinton en Redmond en een klassiek missile op BIS en WEF dan genocide door het Kaag-tuig!

  3. De Amerikaan Ron Paul heeft het zeer juist verwoord. Mij bekende mensen in Oost-Europa hebben dezelfde mening als die van Ron Paul. Ik heb met Amerikanen hier in Nederland gesproken die zich tot mijn verbazing uitspraken voor Poetin. Rusland wordt door Amerika omsingeld onder de mom om allert op een Iraanse dreiging te kunnen reageren. De heer Soros financiert rondom Rusland telkens een andere revolutie. De opzet is natuurlijk zeer duidelijk, houdt de mensheid bang voor welk doeleinde dan ook. Wanneer de BRICS-landen rondom Amerika raketten gaan plaatsen, zal de reactie van Amerika ook niet misselijk zijn. Rusland is voor een belangrijk gedeelte Europees land en dient te worden behandeld als een normale partner en niet door West-Europa te worden behandeld als een oorlogszuchtige natie. En kom nu niet aan met die landen in de Kaukases, waar altijd regiobelangen zijn en zullen zijn. De raketkwestie op Cuba tussen John Kennedy en Nikita Chroesjtsjov ligt bij mij nog vers in het geheugen; Amerika was toentertijd bijzonder ontstemd over het gaan plaatsen van Russische Raketten op Cuba. Nu vindt Amerika het doodnormaal om die raketten aan de grens van Rusland er bij te plaatsen. En wat helemaal bijzonder is, is de lafhartige rol van de EU. Men moet hier gewoon zeggen: Amerika, wij werken hieraan niet mee en moeten overwegen om ons lidmaatschap van de NATO te heroverwegen. Wanneer de EU Rusland verder wilt boycotten kan men de economie van de EU wel op onze buik schrijven wanneer Rusland de gastoevoer afsluit; en misschien is dat ook wel de achterliggende bedoeling.

  4. Je moet tegen staatisme zijn & voor de gewone mensen, niet voor politici het tuig van de planeet! Poetin maakt ook deel uit van die UNITED NAZI’S!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *