Overige

Sarah uit Dorset: Sinds prikprogramma, begrafenis na begrafenis – Nederlands ondertiteld

8 thoughts on “Sarah uit Dorset: Sinds prikprogramma, begrafenis na begrafenis – Nederlands ondertiteld
 1. Dat weten we al twee jaar & eigenlijk al van de WHO HOAX van 2009, de zogenaamde Mexicaanse pandemie! Massa prikpush van big PHARMA business werden toen wereldwijd gedumpt, miljarden waar armen gevoed mee hadden kunnen worden gingen naar de superrijken zoals B Gates & Fauci! Wat denk je dat die moordenaars nu weer stelen van ons?! Er is een GENOCIDE bezig, maar men zit alléén maar te zeveren over de agenda’s van de bezetters, de bezetters zelf laten ze maar gewoon in het zadel zitten om lekker hun GENOCIDE op de gewone mensen wereldwijd verder te zetten! Dan zeggen ze ook nog eens dat ze gewoon gaan blijven verder stemmen op dat staatisme systeem dat toendertijd ook Hitler aan de macht had geholpen, ezels zijn veel intelligenter dan de grote massa!

 2. Gaan we weer met die ellendige geloven en word er weer met die bijbel om je oren geslagen ,terwijl we hier gewoon met een paar doorgeslagen psychopaten te maken hebben met teveel geld die weten dat ze niet lang meer hebben en het leuk vinden om de mensheid nog even kapot te maken.Nu komt die vrouw met het geloof en dat is precies wat ze willen want dan kunnen ze ons daar weer eeuwen mee om de oren slaan en ze weten ze het zo te draaien dat hun de redders van de mensheid waren.Man,man,man.

 3. Gaan we weer met die ellendige geloven en word er weer met die bijbel om je oren geslagen ,terwijl we hier gewoon met een paar doorgeslagen psychopaten te maken hebben met teveel geld die weten dat ze niet lang meer hebben en het leuk vinden om de mensheid nog even kapot te maken.Nu komt die vrouw met het geloof en dat is precies wat ze willen want dan kunnen ze ons daar weer eeuwen mee om de oren slaan en ze weten ze het zo te draaien dat hun de redders van de mensheid waren.

 4. Inderdaad al tijd genoeg verloren aan domme meningen die de feiten altijd maar blijven negeren, al twee jaar verloren door de Jezus freaks & Gandhi apen, dringen ALARM ROOD voor ECHT gewapend verzet, de tijd voor zeveren is voorbij, we weten dat we bezet zijn door moordenaars!

 5. Voor een goede gang van zaken:
  de vertaling van ‘a vicar in the ‘Church of England’ is niet ‘een dominee in een kerk in Engeland’
  maar een dominee van de geloofsstroming ‘Church of England’.

 6. Voor de goede orde:
  de vertaling van ‘..is a vicar in the Church of England’ betekent niet ‘werkzaam als een dominee in een kerk in Engeland’.
  ‘The Church of England’ is een geloofsstroming opgericht door Henry VIII.

 7. De manier waarop je oproept tot ‘wakker worden’ maakt toch niet uit. Alle manieren die dit als doel hebben zijn goed in de kern. Je kan dit alleen maar toejuichen. Stop met kritiek te hebben op zij die het op een andere manier verwoorden dan dat ‘jij’ dat zou doen. Elk mens verwoordt de dingen vanuit zijn/haar belevingswereld! Zie dat we aan dezelfde zijde staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *