Café Weltschmerz

Schooljuf trekt aan de bel: “Zelfs kinderen van 5!”

In deze nieuwe aflevering van NEXT gaat Duncan Robles in Gesprek met Willemijn van Brenk. Willemijn is docente Nederlanders op een middelbare school in Emmen. Tevens spreekt zij zich online op verschillende kanalen uit tegen medische discriminatie.

Waar op school voorheen sociale gedragsregels golden en hier ook juist op werd gehamerd, zijn zaken als elkaar respecteren en in elkaars waarden laten volledig weggevallen wanneer het aankomt op het coronabeleid. Kinderen die zich niet laten vaccineren worden niet alleen door medeleerlingen, maar ook door docenten aan de schandpaal genageld. Ook belangrijke wetten die scholen navolgden, waaronder de privacywet, lijken nu niet meer te gelden. Zo wordt op veel scholen zelfs aan kinderen van 5 gevraagd of hun ouders gevaccineerd zijn. Willemijn ziet het effect hiervan op deze kinderen en kijkt met pijn in haar lerarenhart toe hoe deze sociale conditionering leidt tot een drastische afname van het kritisch denkvermogen bij hen die onze toekomst zouden moeten vormgeven.

Maar waarom doen scholen en docenten dit? Is het echt de angst voor het virus? Of zijn ze zelf geconditioneerd? Check snel deze aflevering om te zien wat Willemijn hierop te zeggen heeft.

(Visited 1.328 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Schooljuf trekt aan de bel: “Zelfs kinderen van 5!”
 1. Als de genocide ‘prikjes’of zoals in het buitenland genoemd wordt; clodshots vol met grafeenoxide, scherpe metaaldeeltjes ( de ongeveer 30% placebo daargelaten) die zeker binnen 3 tot max 5 jaar hun slachtoffers ; (hartontstekingen, bloedpropjes, halfzijdige verlammingen, afsterven van ledematen door vergiftiging, blind, doof, zenuwbeschadiging en dood) gaan eisen… Dan pas zullen er ogen open gaan maar dan is het te laat! Het is puur moord en beschadiging;

  https://www.ninefornews.nl/onderzoeksgroepen-treffen-scherpe-metalen-voorwerpen-aan-in-covidprikken-zeer-beangstigend/

 2. Menselijke Wezens : De Grootste Hulpbron

  -de realiteit van politieke macht is heel eenvoudig: amateuristische boeren bezitten gewassen en vee – professionele boeren bezitten land en mensen-

  Mensen : De Belangrijkste Hulpbron

  De meest waardevolle hulpbron die een mens kan beheersen is niet natuurlijke hulpbronnen of gereedschappen of dieren of andere dingen – het is andere mensen.

  Als wij, de heersende klassen, zeggen dat mensen de meest waardevolle hulpbron zijn, is het van belang om duidelijk te zijn over wat we bedoelen.

  Kinderen : De Belangrijker Hulpbron

  Wij, de heersende klassen, hebben altijd kinderen van hun ouders moeten scheiden, anders is het bijna onmogelijk om vreemde abstracties als ‘de staat’ of ‘een god’ te vervangen voor de ouder-kindband.

  Mensenkinderen zullen, net als elk ander dier, een band aangaan met de personen of instellingen die hen opvoeden. Daarom moeten wij, de heersende klassen, altijd de kinderen te pakken krijgen – bij voorkeur zo jong mogelijk – en opvoeden via staatspropaganda, anders valt ons hele systeem uit elkaar.

  Zolang we kinderen kunnen zaaien, kunnen we macht oogsten.

  https://vriendenplek.nl/read-blog/832_menselijke-wezens-de-grootste-hulpbron.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *