Overige

Siegfried Bok: Ex-Chirurg en onderzoekswetenschapper doet boekje open – Deel 2

Het pentagram van leven en dood

De komende negen weken plaatsen wij het werk van Siegfried Bok.

Een bijzonder mens! Dat kun je wel stellen wanneer je chirurg, wijsgeer en wetenschapper Siegfried Bok hebt ontmoet. In deze volgorde, vanwege zijn opmerkelijke levensverhaal dat veel stof deed (doet) opwaaien. Als kleinzoon van een groot arts en onderzoeker en zoon van een ziekenhuisdirecteur/arts was zijn leven voorbestemd. Ook Siegfried kwam in de medische wereld terecht, als chirurg. Een chirurg met een missie, die wel wist hóe hij ziektes kon wegsnijden, maar het veel interessanter vond om aan de weet te komen waaróm mensen steeds zieker werden. Het werd een jarenlange zoektocht (studie) met onvermoede ontdekkingen, met vallen en opstaan en visioenen. Het wordt een opmerkelijk verhaal, zeker van een atheïst, die nu stelt dat zonder het geloof de mensen het nooit gered zouden hebben.

Deel 1 vindt u hier

Siegfried Bok: Ex-Chirurg en onderzoekswetenschapper doet boekje open

*Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 2.343 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Siegfried Bok: Ex-Chirurg en onderzoekswetenschapper doet boekje open – Deel 2
 1. Werkelijk , de helft wordt wat mij betreft ter plekke uit zn duim gezogen en is niet meer dan een filosofie van een verward persoon die zo euforisch is van zijn eigen vergelijkingen welke zo typerend is voor de atheïst die toch nog valselijk probeert de gelovigen op zn hand te houden door aan de bijbel te refereren.
  Afijn hoe dommer de toehoorder speelt/is hoe euforischer ze van zichzelf worden, iets wat je ook vaak ziet bij religieuze leiders trouwens, en wat ook zo typerend is dat ze het hele bestaan als een gevecht zien (het recht van de sterkste) en mensen vergelijken of sterker op 1 lijn zetten met dieren omdat ze schijnbaar alles moeten vangen in het fysieke bestaan want anders vervalt hun gespeelde wijsheid.

  kortom wat mij betreft de zoveelste “wijs”geer gevangen in zn eigen tunnel of die van de zgn wetenschap die we inmiddels al zo goed kennen, die probeert omhoog te klauteren door religie occultisme wetenschap (nota bene elkaars tegenpolen) op 1 bult te gooien om op iedereen indruk te maken.
  Ondanks alles wens ik hem t beste toe en hoop voor hem dat hij zijn ego leert beheersen of beter nederigheid leert nu het nog kan

 2. de woorden ‘mens’ en ‘persoon’ hebben ‘de’ als lidwoord: dus: een bijzondere mens/persoon.

  Iemand die iets niet begrijpt wat een andere persoon zegt, zegt in dit geval niet ‘ik begrijp het niet, wilt u het toelichten?, maar projecteert meteen dat de andere mens ‘verward’ is.
  Overigens heeft o.m. de politie daar ook vaak een handje van.

 3. de woorden ‘mens’ en ‘persoon’ hebben ‘de’ als lidwoord: dus: een bijzondere mens/persoon.

  Iemand die iets niet begrijpt wat een andere persoon zegt, zegt in dit geval niet ‘ik begrijp het niet, wilt u het toelichten?, maar projecteert meteen dat de andere mens ‘verward’ is.
  Overigens heeft o.m. de politie daar ook nogals eens een handje van.

 4. Ik dacht interessant, ik ga eens zelf onderzoek doen… naar “Siegfried Bok”. Van een voormalig chirurg moeten vast wel een paar wetenschappelijke publicaties te vinden, op z’n minst aan welke universiteit hij geneeskunde heeft gestudeerd en in welk ziekenhuis hij heeft gewerkt. Niets te vinden over deze man. Een oplichter dus, wiens echte naam waarschijnlijk niet Siegfried Bok is.

 5. Ik vind de titel “doet een boekje open” nogal misleidend als de man al 8 jaar dood is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *