Klagemauer

Stop het misbruik van mRNA-technologie!

Stop het misbruik van mRNA-technologie!

De mRNA-technologie, die door de farmaceutische industrie wordt aangeprezen als een echt wonderwapen, wordt al gebruikt in geneesmiddelen en vaccins. Maar het komt niet alleen. Het gaat gepaard met andere, tot dusver, weinig bekende nieuwe technologieën die de mensen niet alleen lichamelijk zouden kunnen veranderen. Deskundigen over de hele wereld waarschuwen dan ook dat dit een uiterst gevaarlijke technologie is met onvoorspelbare gevolgen…

(Visited 146 times, 1 visits today)
One thought on “Stop het misbruik van mRNA-technologie!
  1. Op het moment ondervind ik veel stress en angst voor dat vaccin. Ik ben zo bang dat we uiteindelijk niet naar de supermarkt mogen zonder gevaccineerd te zijn. Oftewel verkapte dwang.
    En ik wil zo graag weten of de niet gevaccineerden last gaan krijgen van de gevaccineerden doordat de laatsten het spike eiwit door de mond uitscheiden en door de huid, ( als dat überhaupt waar is)
    En daar zou je dan behoorlijk ziek van kunnen worden.
    Het is ongelofelijk eng en gevaarlijk. Ik wil niks ingespoten hebben waar ik niet precies van weet wat erin zit. Ook nooit een griepprik genomen. Ook liefst geen medicijnen, maar natuurlijke middelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *