Overige

Studenten in verzet: De Ontsluiering – Deel 11 – Pascal Keizer & David Keizer

Tijdens de eerste negen afleveringen van De Ontsluiering hebben we geprobeerd zo doortastend mogelijk in kaart te brengen wat er speelt in de wereld. In deze aflevering bekijken we het proces van transformatie en heling in gesprek met David en Pascal Keizer – tegen de achtergrond van alle inzichten die we hebben opgedaan over het collectief.

Beide mannen hebben in hun leven verschillende transformaties en helingsprocessen doorgemaakt. Vanuit die ervaring en inzichten kijken we naar het persoonlijke, het kwetsbare en het menselijke.

Hoe om te gaan met groot verlies? Wat wil het zeggen om jezelf als individu te ontwikkelen? Is spiritualiteit en zelfontwikkeling een egoïstisch en navelstarend proces? Wat zijn de voordelen en valkuilen van idealisme?

David werkt als masseur en coach, en zijn perspectief is meer gedreven door de gevoelsdimensie. Pascal werkt als ondernemer, en zijn perspectief is meer gedreven door de rationele dimensie.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 433 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *