Overige

Studenten in verzet: De Ontsluiering – Deel 9 – Sanae Orchi

In de negende aflevering van De Ontsluiering, een samenwerking tussen Studenten in Gesprek en Lawrence Jacobs, gaan Ernest van Nispen tot Pannerden en Lawrence Jacobs in gesprek met Sanae Orchi.

De kunst van transformatie, ten tijde van de chaos van transformatie. Sanae Orchi heeft in haar leven op veel verschillende lagen van het leven geleefd. Van presentatrice in de mainstream tot de dieptes van het onbewuste, en daarmee is ze in staat om voorbij alle verandering het geheel te zien.

Hoe is Sanae zelf omgegaan met transformatie? Op multi-cultureel, op persoonlijk, op spiritueel niveau – haar antwoord is gelaagd.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 875 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Studenten in verzet: De Ontsluiering – Deel 9 – Sanae Orchi
  1. Hi Baukje, dit is Ernest van Nispen. Nee het is geen vrijmetselaars ketting hahaha! Het is een ketting die ik heb ontworpen toen ik 6 was en heb laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *