Overige

Studenten in verzet: De Ontsluiering – Deel 3, Dick Bijl

In de derde aflevering van De Ontsluiering, een samenwerking tussen Studenten in Gesprek en Lawrence Jacobs, gaan Ernest van Nispen tot Pannerden en Lawrence Jacobs in gesprek met Dick Bijl.

Nu de gemoederen wat bedaard zijn rondom zowel covid als de maatregelen, is het wellicht tijd om eens met een neutrale bril te luisteren naar Dick Bijl.

Hij heeft zijn sporen uitgebreid verdiend als epidemioloog met het beoordelen van onderzoeken met medicijnen. Vanuit die expertise en ervaring opent hij een venster voor ons om in de structuren van wetenschap, farmacie en publieke gezondheid te kijken. Bij De Ontsluiering zijn wij op zoek naar het genuanceerde verhaal, maar we gaan de feiten niet uit de weg. Waar de feiten ons ook mogen leiden. Ga je mee op feiten-reis?

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 556 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *